Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP
Povratak na članak

Srb: Ako je Sanader dobio 10 mil. eura za Inu, riječ je o veleizdaji

Reklame koje promoviraju ulazak Hrvatske u EU stupidne su jer u njima građani ne dobivaju odgovore na temeljna pitanja, kazao je između ostaloga predsjednik pravaša

Komentari 9

XX
XXXX2011
12:17 29.06.2011.

Takoje Danijele.Veliki su i lajavi Hrvati kao ovaj I.Sanader upravo najvece VELEIZDAJICE.

VL
BA
baraskada
12:30 29.06.2011.

o EU pročitajte više na ovim stranicama, pa odlučite: http://europskaunija.yolasite.com/

VL
OB
-obrisani-
12:57 29.06.2011.

sanader je rehabilitirao partizaniju misleći da će mu gospodari biti milosrdni. tako je sanader postavio u temelje demokracije partizansku diktaturu. no, u laži su kratke noge. izgleda da se prevario. a, sve to za šaku judinih škuda.

VL
CH
chemica
13:48 29.06.2011.

Daniel Srb je \"veliki pravnik\" pa bit će da zna najbolje.

VL
EU
EUfan
14:07 29.06.2011.

Nikad nisam podupirao HSP ali ova izjava je nešto što u potpunosti treba podržati. I osuditi ga kao veleizdajnika. Inaće, da se mene pita ja bih ga objesio na Trgu Bana Jelačića.

VL
TO
Toni50
14:38 29.06.2011.

Srb: Ako je Sanader dobio 10 mil. eura za Inu, riječ je o veleizdaji; To sam pročitao u kupusnom listu ako nije onda je vickasta igra onih koji vjeruju da če se lako igrati sa EU- Mađarskom sa nekim tobožnjim sv jedokom lopinom je ja sam krao i sve Sanaderu dao. I to je dokaz za balkaniju i njihov narod.. Prema EU če trebati malo više i gdje to i piše....

VL
AM
amato
21:56 29.06.2011.

Ne znam tko je i što taj Srb, no prezime mu nije baš nešto. Nomen est omen. ... Smatram naime da je on vidio od drugih, sličnih i samo je bio malko hrabriji u svojim aktivnostima. Cijelu hadezeovsku vlast, sveve dosadašnje ministre i ostale njihove dužnosnike treba procesuirati i osuditi za veleizdaju. Jer svi su oni sudjelovali u pljački i osiromašenju ove države. I vjerujem da će doći taj dan kad će jedna odlučna i poštena vlast pokrenuti to pitanje i istjerati stvar do kraja.

VL
RE
reporter
00:39 30.06.2011.

Sanadare ne branim, ali koliko je račan dobio za Zagrebačku banku?!!!! Koliko mesić, valentić, šarinić, gregurić, linić,......

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:25 30.06.2011.

. ..Gospodine Srb. .. Pa i vrapci na grani te i gliste u zemlji znaju da u Našoj današnjoj NDH niti mala trafika nije privatizirana bez provizije a Ti se kao čudiš oko INA-e. ..P.S.Nego nešto bi vas iz HSP-a priupitao-gdje je zapeLLo oko ANTI-EUROPSKIH DEMONSTRACIJA U NAŠOJ NDH? ??NEĆE NAMA TUĐA ČIZMA NAŠOM CRVENOM NDH KORACAT. ..TITTO. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.