Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez izgreda
Povratak na članak

Sraz susjeda: Nogomet pobijedio sve niske strasti i politiku

Svi su se pribojavali dvoboja Hrvatske i Srbije, stvarane su tenzije kao da će se dogoditi novi rat. No, dva izbornika, hrvatski premijer, šef policije i publika kojoj oštro zamjeramo "Ubij Srbina" i "Za dom spremni", položili su ispit.

Komentari 3

OB
-obrisani-
20:57 23.03.2013.

Dok Platini priča o huliganizmu, navijači nogometne reprezentacije Engleske potukli su se na najmirnijem mjestu na svijetu u San Marinu. Jedan je navijač završio u komi, a nisam vidio da je to Independent i BBC osudio. >>>> Ostavimo se mii usporedbi .Krajnje je vrijema da se nasilnistvo iskorijeni sa nasih stadiona,tako da svi navijaci mogu doci bez straha na stadion ukljucujuci djecu i bake...

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:06 23.03.2013.

utakmica visokog rizika bilo je jedino u pumpanje od strane medija.je,bilo je mnogo osiguranja.nije policija naterala gledalište da vrijeđaju tipa što je zapalio bengalku.

VL
AL
alen85ri
12:19 24.03.2013.

Pustimo mi što piše BBC jer istina je da je bilo vrijeđanja po nacionalnoj osnovi,i sve dok policija ne strpa u zatvor svakog tko je povikao na tom stadionu ubij nekoga,nečemo se maknuti sa balkana a ja svoje dijete neću voditi na utakmice.Hrvatski sam građanin ali sramota me je moga naroda.Sad će neki dobaciti,i oni vrijeđaju,i oni će vrijeđat..nije me briga za druge,želim da iz moje zemlje zauvijek nestane rasizam,a bez obzira što će neki vikati protiv,thompsonove pjesme nikako neće pomoći tome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.