Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTALA BRZA I POUČNA SANKCIJA
Povratak na članak

Sramota je Dinama što je domaćim navijačima dopustio unos pirotehnike, no ponašanje navijača je nedopustivo

Kad se traže institucionalni krivci, onda krivnja obično u ovakvim okolnostima uz policiju, pada i na pravosuđe. Jer da na adekvatan način tretiraju nasilje, dakle brzo i drakonski ga kazne, onda se ovakve scene ne bi ili barem ne bi tako masovno događale. Nije bio sporan samo okršaj kod Desinca već i sukob navijača u Zagrebu prije utakmice te napad Dinamovih navijača na policajce koji su sprečavali navijačko iživljavanje na tramvaju nakon utakmice

Komentari 28

BA
bacenheider
06:59 23.05.2022.

Gledao sam jucer poslijednje kolo taljanskog prvenstva Sassuolo-Milan,utakmicu koja je odlucivala o naslovu prvaka i Milanovi navijaci tijekom cijele utakmice nisu bacili ni jedno pirotehnicko sredstvo na travnjak,a ni bilo gdje. Ovo u Zagrebu,a to se desava i u Splitu,za to su odgovorni klubovi i kad ce klubovi za to placati masne kazne(miljun kuna)tada vise nece dopustati unos pirotehnike na stadione.

VL
KA
Kakodane
08:25 23.05.2022.

Kada je ono nesretno dijete pucalo na.policajca, na Markovu Trgu, isti dan je stigla osuda od premijera, Božinovića, Jandrokovića... Evo trći dan svi šute da se ne bi zamjerili nekoj huliganskoj skupini. Sramota.

VL
TA
Tarantula
07:27 23.05.2022.

Navijači su oduvijek bili produžena ruka politike, zato ih se i štiti. Da je vladajućima stalo, uveli bi strože zakone, ali očito im odgovara ovakva situacija! Kakva moraš biti osoba kada ti se sve u životu vrti oko korumpiranog kluba, očito je da nemaš pametnijeg posla u životu nego praviti nerede.

VL
Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
08:11 23.05.2022.

Sve to pozatvarati pa neka se nauče, i jedni i drugi i treći

VL
IT
Itto
08:33 23.05.2022.

Za nevjerovati kakav naslov! Na kraju je, gosp. Jurasić, Dinamo kriv?! Ispada da je Index korektniji od svih drugih medija kada je prenio obrazloženje Dinama vezano za incident s Torcidom. Pa najbolje da će se Torcida ponašati kao država u državi i da za nju vrijede posebna "njena" pravila. Oni bi unosili transparenta mržnje prema Dinamu, i to u Zagrebu. Nije dosta da su ti isti kamenovali autobus navijača i IGRAČA Dinama u i oko Splita. Šta ste tada pisali, kakvi su tada bili naslovi?! The novinari!!!

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
07:46 23.05.2022.

Da vidim te hrabre jarane kako bi jurišali i tukli policiju u Americi ??Pitam se koliko bi ih ležalo na asfaltu ranjenih i ubijenih ???

VL
BJ
bjmaro
09:06 23.05.2022.

Kamenovani busevi u Splitu,u pol bijela dana sa navijačima i igračima Dinama. Čujem na snimci kako prolaznici govore -Sramota-. I poslije tišina ,pod tepih . Sta kaže Lalić , sta kažu oni koji ih štite i vode i sta kažužu oni koji su uložili kapital u HNL(HT) ?

VL
YE
yelloman
07:39 23.05.2022.

sramota je da se zbog nadurenih 50tak huligana koji nisu mogli donijeti rekvizite na susret dva drugorazredna europska kluba mora aktivirati ovoliko javnosti, policije, pravosudja. Jel itko izracunao koliko nas kosta ovaj konstantni teror par navijackih skupina?

VL
KO
koraknaprijed
07:52 23.05.2022.

SOA se mora hitno uključiti u nerede koje netko dirigira i provodi kroz navijačke skupine u namjeri da destabilizaciju državu. Tko je to ja ne znam ali sumnju imam, neprijatelj nije poražen samo je promjenio stil djelovanja.

VL
DU
dugakita
09:26 23.05.2022.

Zato što su zakoni "jednaki" za sve i to ne samo u nogometu nego svuda, zato se sve više i više sranja događa.

VL
Avatar MK3
MK3
10:14 23.05.2022.

To je klasika (ne kažem da je u redu), tako je i na Poljudu samo obrnuto...

VL
SA
satroman
13:14 23.05.2022.

Dobar dio tih navijačkih skupina je bagra koja nema druga posla (čast izuzecima). Kada mi je hrpa tih likova, što uživo, što na forumima, znalo reći: a fućkaš derbi ako se ne pomlatiš....A onda nek te mlate, nemoj kukati poslije.

VL
Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
09:08 23.05.2022.

izbaciti hajduk iz lige je jedino rješenje pa neka osnuju ligu u kojoj će biti jedini klub, možda budu prvi.

VL
AN
AndrijaHebrang
10:21 24.05.2022.

Samo jugonistalgicarima odgovara sukob hrvatskog juga u sjevera. Od svastike, suđenja do podgrijavanja primitivne mržnje, sve ce učiniti da oslabe državu.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
07:47 23.05.2022.

kao da dinamova uprava odlucujr..oni su samo produzena ruka...zna se gdje se odluke i potezi donose i tko je zadnjih mjesec dva cesci gost u medijima preko kojih se i odtedjene poruke salju i kome odgovara sto veci kaos problemi jer sef onda izjavi 'vidite ja sam jedini koji imam rjesenja za to bez mene se ne moze'

VL
BI
Binkić
08:54 23.05.2022.

Nogomet u svijetu a i posebno u državama poput HR služi za onu narodnu kruha i igara.To je sport za intelektualno podkapacitirane a najčešće ili alkoholičari ili narkomani .O rasizmu ne treba trošiti riječi,kad čujem ono hukanje kad igrač drugačije boje kože ima loptu sve mi je jasno.

VL
AM
Amen
07:24 23.05.2022.

Pirotehnika je super i treba oštro kazniti dugogodišnjom robijom sve koji ju zabranjuju.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
07:26 23.05.2022.

Narod je uvijek u pravu! Kada nekoga držiš satima bez hrane, vode i mogućnosti odlaska na wc i kada nakon toga još prvi kreneš pendrecima na one koji žele prvi doći do wc-a da bi se napili, onda se nemoj čuditi kada dođe do ovoga, jer narod nije glup! pogotovo kada vidiš da je na suprotnoj strani sve to dozvoljeno. Dovoljno je samo da se pronese glas kako se to radi samo iz razloga jer si navijač Hajduka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.