Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTALA BRZA I POUČNA SANKCIJA

Sramota je Dinama što je domaćim navijačima dopustio unos pirotehnike, no ponašanje navijača je nedopustivo

23.05.2022.
u 06:41

Kad se traže institucionalni krivci, onda krivnja obično u ovakvim okolnostima uz policiju, pada i na pravosuđe. Jer da na adekvatan način tretiraju nasilje, dakle brzo i drakonski ga kazne, onda se ovakve scene ne bi ili barem ne bi tako masovno događale. Nije bio sporan samo okršaj kod Desinca već i sukob navijača u Zagrebu prije utakmice te napad Dinamovih navijača na policajce koji su sprečavali navijačko iživljavanje na tramvaju nakon utakmice

Ključne riječi

Komentara 28

BA
bacenheider
06:59 23.05.2022.

Gledao sam jucer poslijednje kolo taljanskog prvenstva Sassuolo-Milan,utakmicu koja je odlucivala o naslovu prvaka i Milanovi navijaci tijekom cijele utakmice nisu bacili ni jedno pirotehnicko sredstvo na travnjak,a ni bilo gdje. Ovo u Zagrebu,a to se desava i u Splitu,za to su odgovorni klubovi i kad ce klubovi za to placati masne kazne(miljun kuna)tada vise nece dopustati unos pirotehnike na stadione.

KA
Kakodane
08:25 23.05.2022.

Kada je ono nesretno dijete pucalo na.policajca, na Markovu Trgu, isti dan je stigla osuda od premijera, Božinovića, Jandrokovića... Evo trći dan svi šute da se ne bi zamjerili nekoj huliganskoj skupini. Sramota.

TA
Tarantula
07:27 23.05.2022.

Navijači su oduvijek bili produžena ruka politike, zato ih se i štiti. Da je vladajućima stalo, uveli bi strože zakone, ali očito im odgovara ovakva situacija! Kakva moraš biti osoba kada ti se sve u životu vrti oko korumpiranog kluba, očito je da nemaš pametnijeg posla u životu nego praviti nerede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?