Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždinsko smeće
Povratak na članak

Spriječen Napulj: Otpad još mjesec dana u Brezje

T7 Vis: Habuš prema Čačićevoj naredbi kupuje vrijeme, a rješenje mu je pred nosom

Komentari 6

FO
ford
13:40 12.06.2012.

Dakle Habuš ipak nije obmanuo javnost, kako se senzacionalno pisalo ranije u Večernjem listu: http://www.vecernji.hr/komentar/418101/. Bravo novinari, svaka čast na žutilu i držanju lojtrice mafiji. Nadam se da ste ponosni na to što radite. Naravno, ovaj članak nije bio naa naslovnici Večerni.hr, za razliku od prethodne vijesti.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:49 12.06.2012.

Sad je barem jasno tko je stvarni MINISTAR "zaštite okoliša", nakon što je expresno otpiljena Mirela Holy. A građani Varaždina platit će u konačnici TRI puta jedan te isti otpad: - prvi put za baliranje, - drugi put za konačnočno zbrinjavanje tih istih bala - treći put bankrotom - ogromnom odštetom, koju će Grad morti platiti T7 grupi. Sad su opet na redu HNS-ovi prvoborci i puleni sa svojim komentarima. Lako ih je prepoznatiu gradu, diže im se para zbog ljutnje i frustracije :)

VL
PE
pelinkovac
14:48 12.06.2012.

Uvijek smo mi u Sl-Brodu u Varazdinu vidjeli grad po mjeri covjeka za zivjeti,od cistoce,ponasanja,infrastrukture do reda i zakona.Sad poslje mnogobrojnih zatvaranja firmi,ovog igrokaza oko smeca polako se pitam jel ima jedan jedini grad u Hrvatskoj da je po europskim mjerilima za zivot.

VL
SI
sirmax
15:19 12.06.2012.

Nikakvi HNS-ovi prvoborci neko pravi varazdinci kojima je puna kapa i prosle i ove i buduce vlasti a ponajvise raznoraznih uglednih i cijenjenih varazdinaca koji su besramno pokrali svoje sugradjane i jos se imaju obraza pojavljivati se u javnosti ii lupetati.A gdin.Patafta je zasigurno jedan od njih.

VL
KR
krka
15:33 12.06.2012.

Dakle, sugrađani sva ova sranja i prepucavanja bumo na kraju platili MI. Tak nam i treba, imamo pijanca i pokvarenjaka kojega smo sami birali. Nisam štovatelj Patafte i sličnih, dapače o takvim ljudima imam izuzetno negativno mišljenje, i ovaj put mu dajem za prav. A to kaj dolje piše da je Kradimir taj koji i vuče konce i u Ministarstvu zaštite okoliša, nikaj novoga, samo prognoziram da bu premijer Zoki prešel na kraju s Kradimirom kak i Varaždinci s Habušom. Ak je fabrika napravljena, nek ide u funkciju, a lopine nek na sudu dokazuju ko je koga potegnul za nos, a ja znam da su obojica kak i 90% ministara Hr. vlade za Lepoglavu.Pozdrav, brže smeće u kannte i na cestu da nebi Kradimir popodne promijenil odluku...

VL
NI
Nixa
12:59 13.06.2012.

Poštenjačina PATAFTA (koji je platil par milijona kuna jamčevine da bi mogel leteti svojim helikopterčićom) može biti tiho. Nadam se će grad naći drugo rješenje i da PATAFTA i njegov frend ČEHOK završe barem malo iza brave. Regionalni tjednik jee najneobjektivnija novina u HRVATSKOJ a i šire. A novine koje citiraju Regionalni (kao u slučaju prije par dana 24sata) su još i gore. Dobro, nije ni čudo kad je glavni urednik "poštenjačina" PATAFTA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.