Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2022. u 11:06

Mogli smo još godinama sami sebi govoriti da smo spremni, ali bez konsenzusa svih ostalih čiji je pristanak bio potreban, ne bi nas ti drugi primili. Taj konsenzus nije se stvorio sam po sebi, automatizmom, nego ga je stvorila Vlada premijera Andreja Plenkovića i "policijska diplomacija" ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:00 12.12.2022.

Može se to opravdavati "tehničkim pitanjina" no činjenica je da postoje države prvog,drugog i trećeg reda u EU. Bugare i Rumunje su primili u EU i NATO samo da ih otrgnu ruskom utjecaju. Neki zapodnoeuropski političari su otvoreno govorili ilili govore da je širenje EU na Bugarsku i Rumunjsku bilo pogrešno.Vidimo da EU ima problema i sa Poljskom te Mađarskom po nekim pitanjina. Uglavnom postoji ta zapadnaeuropa (prvi red), mitteleuropa i Mediteran drugi) i balkanska tj tu mislim na Bugare i Rumunje.Mi smo između drugog i trečeg reda i to nas je spasilo. Sto mi rece jednom kolega Bugar: " blago vama ,vi ste bili 400 god. Austrougarska.

SA
sasha68
16:42 12.12.2022.

ajde da neko prizna i to, da sve počiva ipak na diplomaskom poslu i ugledu zemlje, mozemo biti sretni sto smo uspjeli, ne bez muka

DL
Dvanaest__legija
12:07 12.12.2022.

Projekt EU sve više liči na bivši SSSR. Cilj birokrata iz Brisela je uništenje država i nacija, obitelji i tradicije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije