Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Spremna sam napraviti prvi korak i pozvati Plenkovića u Beograd'

- Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zainteresirana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome - rekla je Brnabić
12. travnja 2019. u 17:15 31 komentara 2476 prikaza
Dubrovnik: Završna konferencija sastanka šefova vlada zemalja srednje i istočne Europe i Kine
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je sa Summita 16+1 u Dubrovniku da se nada službenom sastanku s premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem.

prevara Uhvaćena Slučajno ostavio autokameru uključenu kod kuće, u nevjerici gledao što mu je supruga radila

- Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret... Srbija je stvarno životno zainteresirana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome - rekla je Brnabić, dodajući da je ona spremna prva uputiti poziv za službeni posjet Beogradu, prenosi N1.

- Ja nemam problem napraviti taj prvi korak tako da ću ga svakako pozvati - rekla je Brnabić.

VIDEO Premijeri pritisnuli gumb i pokrenuli postavljanje najvećeg pilota:

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar FrancJunior
  FrancJunior:

  Sa srbijancima nema razgovora sve dok ne priznaju sve zlocine srbijanske agresije na Hrvatsku, te dok se ne izvine za sva ta zlodjela! A sta se ove Brnapicke tice, ona ima smjesta da se izvine za sve sramotne i gnjusne ... prikaži još!e izjave koje je dala u vezi sa Hrvatskom!

 • USA:

  Sto reci o zeni cije su izjave permanentno skandaloznije od onih Seseljevih. Politicari su definiciji dvolicni ali ovo stvorenje je vrh vrhova.

 • jovanovic:

  nesto omeksala od kad je postala mama,ili tata??