Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palestina
Povratak na članak

Sprema se val priznanja

Predsjednik Palestine Mahmoud Abbas sastao se s ministrima vanjskih poslova 28 zemalja EU

Komentari 12

5S
505.scrtom
08:26 23.01.2018.

Ako cemo tako onda i kurdi imaju pravo na svoju drzavu,pogotovo kada se zna da su se na strani sa zemljama protiv islamske drzave borili.Bez njih islamska drzava bi se vjerojatno i prosirila.Kurdi imaju problem da se nalaze u triju drzava Iraka,Sirije i Turske.

VL
VL
????
08:14 23.01.2018.

Hm, Kranjci priznaju Palestinu, mi kupimo izraelske F16 ... pa da vidimo kak bu završila priča z arbitražo :-) Zna se da je SAD gazda, a zna se i tkoj e gazda u SAD-u. Ništa protiv Palestinaca, ja osobno smatram da imaju pravo na državu, no ako mi želimo biti država trebamo ovako razmišljati, ako već ne želimo sami rješavati tuđe teritorijalne pretenzije. Ali zato bi naša diplomacija trebala kao prva priznati Kurdistan i pružiti im potporu protiv režima u Damasku, Ankari, Bagdadu i Teheranu, jer ako 20-ak milijuna ljudi nema pravo na samoodređenje, onda nam badava međunarodno pravo (koje je kad bolje razmislim ionako mrtvo slovo na papiru i obično služi svjetskim nasilnicima poput UK, Francuske, Njemačke, Kine, SAD-a i Rusije da opravdaju svoje uplitanje u tuđe poslove).

VL
NO
nogogaz
14:14 23.01.2018.

Slovenij već najavila, da ce priznat palestinsku državu.... a mi opet ptilai SAD šta da radimo... Dok budemo tribali vize za SAD možda bi nam moralo bit jasno, da nas vole samo zbot toga, što kupujemo oružje... a kad ostanemoo bez novca, uturit će nam koju nato bazu a vize ostaju...

VL
ZA
Zapadnjak
14:25 23.01.2018.

nitko ne bi trebao priznati palestinu prije nego sto to ucini izrael, nkon sto se dvije strane dogovore, to treba vrlo jasno reci, da arapska strana shvati da ce joj svaki dan pregovaracka pozicija i pozicija biti sve slabija i da se moraju odreci terorizma, intifade, mucenistva i integracije ideologije mrznje i genocida u obrazovni sustav...

VL
NN
Nitko Nikad
22:28 23.01.2018.

Kurdi su narod za razliku od Palestinaca. Kurdi imaju pravo na državu a Arapi(Palestinci) poslije agrsije to jednostavno nemaju.

VL
ZA
ZAGREB52
22:11 23.01.2018.

Od 1948 g Jeruzalem se smatra glavnim gradom Izraela,,Amerika je stajala iza tog prijedloga svih ovih godina,,sada je I zvanicno priznala Jeruzalem je glavni grad Izraela,kome pravo kome krivo,,tako ce I biti,voljeli vi ili ne Amerika je BOG NA ZEMALJSKOJJ KUGLI,,ehhehehe God Bless USA,,my home sweet home.

VL
IV
Ivanan
21:49 23.01.2018.

Nema šanse.

VL
OB
oli.brkic
07:58 23.01.2018.

Hrvatska opet "suzdržana"...odnosno nema mišljenje!!! Pa gospodo,recite jedanput da ili ne ali budite svoji i hrabri a ne čekati da netko odluči (čitaj naredi) za vas!!!@

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.