Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKA SE PONUDA STAVI PRED SINDIKATE'

Reakcije na dogovor: 'Pregovarati mogu samo Vlada i sindikati'

Sanja Šprem: Moja je plaća puno, puno manja od premijerove
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
30.10.2019.
u 18:52

Neka se s nama razgovara kako bismo mogli naći zajedničko rješenje, poručila je za Večernji list Sanja Šprem, predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja.

Ne mogu komentirati ništa dok ne znam sve detalje, niti o čemu se točno raspravljalo. Sve što mogu reći je ono što neprestano ponavljamo - neka se ponuda kakva god da je stavi pred sindikate. Neka se s nama razgovara kako bismo mogli naći zajedničko rješenje, poručila je za Večernji list Sanja Šprem, predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja.

Poručila je isto tako da ni njezin sindikat, a ni Sindikat nezavisnih članova zaposlenih u srednjim školama nisu ovlastili niti jednu političku stranku, a ni HNS da umjesto njih pregovara.

- Pregovarati o plaći mogu samo Vlada i sindikati - kazala je Šprem.

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
19:13 30.10.2019.

Uhljebničarka sa 15000 kuna "plaće"

Avatar Jeka
Jeka
19:52 30.10.2019.

Ovu ne priznajem jer nema brkove.

DU
Deleted user
19:50 30.10.2019.

Vrdoljak je pregovarao u ime svoje i svojih drugara a ne u ime inteligencije Boze koliko vrijedi njihovo obecanje,postenje i i rijec.Veliko nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije