Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAGANJA
Povratak na članak

Spor Ine i MOL-a stigao i do Japana. Stranci poručuju: Ne ulažite u Hrvatsku

Pravna sigurnost investicija je slaba, poruka je koju diplomati šalju u matične države.

Komentari 12

Avatar RUN.FAST.RUN.FAR
RUN.FAST.RUN.FAR
22:06 17.12.2013.

mirko i slavko, u suradnji sa crvenom Hrvatskom je donijelo sve željene rezultate? živilo bratsvo i jedinstvo?

VL
VK
vječni krojf
09:31 18.12.2013.

Kako sam vec i pisao,nasi novinari se takmice koji ce vise negativnosti iznjeti.Gospodja veljkovic radi za neciji interes,ali bi mogla biti konkretna i napisati koji su to diplomati njoj rekli da nije dobro ulagati u Hrvatsku.

VL
Avatar -Piktor-
-Piktor-
22:57 17.12.2013.

Bum te tuzil... Mislili su japeki. A onda jos malo harange u puku i evo ti ga. Samo to u business-u ne pali.

VL
BA
barbaizamerike
14:34 18.12.2013.

zato i jesu diplomati da jave svojoj zemlji i svojim gradanima sto se dogada u zemlji valjda tako rade i nasi ili bi trebali tako da rade.hrvatsku volim ali osobno jos nikome nebi preporucio ulaganja jer sam na svojoj kozi osjetio sta je gruntovnica katastar i sporo i neuckovito sudstvo i pravo na vlasnistvo gdje nesto kupite na papiru a u stvarnosti vas susjedi zakinu za neki dio i to se godinama rijesava i ko je lud da ulaze u zemlju gdje je to tako

VL
Avatar panceta
panceta
10:01 18.12.2013.

nego ulažite u sigurni Japan , posebice u Fukushimu ......

VL
FR
friz
09:13 18.12.2013.

drugarice Veljković,koliko je "kapnulo" za ovako napisani članak????I tko je to platio????

VL
TI
tirkizna
11:55 18.12.2013.

Pa šta? IMAMO HRVATSKU!

VL
LI
Livi
19:15 19.12.2013.

Nazalost iako je to svima jasno, to nije jasno Linicu i onim Hrvatima za koje je ovaj Linic iza predsjednika "najpopularniji" hr. politicar. Ta se bolest u psihologiji naziva sadomazohizam. Nek mi netko objasni tko ce uloziti npr. 100.000 i odmah od toga dati 25% u drzavnu kasu da oni mogu tako raskosno zivjeti!

VL
LI
ličkavučina
22:51 17.12.2013.

Spor između MOLA I Vlade stigao do Japana! Ma nemoj. A gdje će se tek još zaustaviti? Zabrinjavajuće za hrvatske građane! Jer........... Posljedice ovog Tsunamija su još nepredvidljive ! I za japansku ni za svjetsku ekonomiju. Jer ako se Trijadamau. Jer ako se Trijadama neče materijalizirati to što bi potkupile predsjednika vlade kao što je MOL potkupio Sandera, to je za VL definicija pravne nesgurnosti? Baš mi dođe da tužim VL i Sandretinu Veljković za širenje lažnih vijesti etc. ... ima nešto u Ustavu i okolini kontra toga pa ćemo provjeriti kako to funkcionira u životu. Vidimo se.........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.