Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makedonija

Spomenik Aleksandru Velikom u Skoplju razljutio Grke

skopje (1)
Foto: AFP/REUTERS/PIXSELL
1/10
15.06.2011.
u 14:16

Spomenik je u dijelovima stigao u glavni grad Makedonije i sastavljanje će trajati desetak dana

Dok Makedonci u Skoplju postavljaju divovski, čak 22 metra visok spomenik Aleksandru Velikom koji jaše na svom konju Bukefalu, Grci su opet pobjesnili što Makedonija “prisvaja” velikana i ustraje na svojem imenu. Spomenik je u dijelovima stigao u glavni grad Makedonije i sastavljanje će trajati desetak dana. Grčka postavljanje ovog spomenika smatra provokacijom.

Komentara 105

Avatar netstoper
netstoper
19:54 15.06.2011.

Aleksandar Makedonski je bio Makedonac,a Grci i ini narodi su mu bili vojska... Makedonija danas,kao i Atena,Sparta i ostale slične države jučer...

OB
-obrisani-
00:39 16.06.2011.

Bježale ustaše i vamo 91. Sjeti se Perešina i drugova.

OB
-obrisani-
15:37 15.06.2011.

I jos ce ta banda, pod stecajem, drugom narodu odredjivati kako ce svoju drzavu zvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije