Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor hdz-u

Splitski SDP: Karamarko je pravi predstavnik 'crne političke kuge'

hdz, karamarko (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
06.01.2013.
u 13:03

Na izjavu predsjednika HDZ-a o aktualnoj vlasti u istom je tonu odgovorio predsjednik splitskog SDP-a.

"Crvena peronospora", rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a govoreći o aktualnoj vlasti na obilježavanju 23. obljetnice stranke u Splitu, na što je u istom tonu reagirao saborski zastupnik Marin Jurjević, predsjednik splitske organizacije SDP-a.

– Po tko zna koji put Karamarko dijeli hrvatski narod i građane Hrvatske po političkoj osnovi manifestirajući svoju krajnju neodgovornost i primitivizam. On aktualnu vlast, a posebno SDP naziva "crvenom peronosporom" de facto pozivajući na gotovo nasilno rušenje te vlasti – ocijenio je Jurjević. Kaže kako je jasno da Karamarko asocira na radikalne metode obračuna s SDP-om što je pravi zločin prema interesima hrvatskog naroda, građana Hrvatske i demokratske Hrvatske.

– Ako on nas naziva "crvenom peronosporom" onda je on pravi predstavnik "crne političke kuge" s kojom je civilizirana i demokratska Europa obračunala prije više od pola stoljeća. Bijeda takve politike se ogleda u tome što se hrvatski narod želi uvesti u međusobne sukobe i međusobnu mržnju radi interesa nekolicine krajnje primitivnih političara – poručio je Jurjević i dodao kako se danas politika HDZ-a obrazlaže na Hrvatskim sudovima jer je HDZ kao stranka optužena zbog pljačke vlastitog naroda, Karamarko pucajući iz teškog ideološkog oružja pokušava da hrvatski narod to sve zaboravi.

I ministar Željko Jovanović odgovorio je danas na Sljemenu na jučerašnje prozivke predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Rekao je da je crvena peronospora nešto što je štetno samo u vinogradima, a odgovarajući na upit o pozivu na osnivanje tehničke Vlade, poručio je da Karamarko može osnovati jedino Vladu u sjeni i to sumrak Vladu, naglasivši kako u aktualnoj Vladi sjede kvalitetni kadrovi, javlja Dnevnik.hr.

>>Karamarko: Crvenu peronosporu odstranit ćemo na izborima

Komentara 443

TT
tTony
15:54 06.01.2013.

vec je sve podjeljeno izgleda da im je uspilo sada triba vlada spasa lil vam je odzvonilo

OB
-obrisani-
16:25 06.01.2013.

edavno sam gledao na N24 sexualizam i manstrubacija(moze se na google pogledati),zastrasujuce je to koliko manstrubacija ostavlja posljedice na covijeku... A zadnji rezultat toga je totalna nemoc covijeka u krevetu kojemu tada medicina vise ne moze pomoci...Potrazite i pogledajte to.

DU
Deleted user
13:26 06.01.2013.

Ovaj ćiko laže kao pravi s...n. ovakvog blentona može kadrovirati samo ova nesposobna crvena koalicija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije