Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće na sastanke

Splitski HDZ ne ide na sastanke koje organizira Puljak, Mihanović: "Svi smo u Splitu taoci onog što on radi"

Vice Mihanović
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
06.04.2022.
u 17:06

Ponovio je da će HDZ-ovi gradski vijećnici dati ostavke kad to učine gradonačelnik Puljak, i njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić

Predsjednik splitskoga HDZ-a i gradski vijećnik Vice Mihanović izvijestio je u srijedu da vijećnici te stranke neće sudjelovati na sastancima koje organizira gradonačelnik Puljak, ali će otići na sjednicu Gradskog vijeća koju će radi njegova raspuštanja sazvati predsjednik vijeća Jakov Prkić.

- HDZ više neće sudjelovati u predstavi u režiji Ivice Puljka jer svi smo u Splitu taoci onog što on radi - rekao je Mihanović na današnjoj konferenciji za novinare. Dodao je kako je klub HDZ-ovih gradskih vijećnika dobio poziv za današnji sastanak s gradonačelnikom Puljkom, ali, kako je rekao, u njemu nije navedeno o čemu će se razgovarati.

- Ne možemo na sastanke ići tek tako, a da ne znamo o čemu će se razgovarati - poručio je Mihanović.

Ponovio je da će HDZ-ovi gradski vijećnici dati ostavke kad to učine gradonačelnik Puljak, njegov zamjenik Bojan Ivošević i drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić. Istaknuo je da je HDZ spreman ići na izvanredne izbore u Splitu i za gradonačelnika i za Gradsko vijeće te da se trenutačno traži kandidat te stranke za splitskoga gradonačelnika.

Na izravno novinarsko pitanje zašto on nije kandidat, Mihanović je odgovorio: "Tko vam kaže da nisam, možda vas razveselim pa budem i ja".

Mihanović je podupro stajalište Ministarstva pravosuđa i uprave po kojem je za Grad Split potrebno imenovati povjerenika Vlade RH.

VIDEO Puljak: Ne bojim se. Građani me zaustavljaju i pružaju podršku

Komentara 3

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
17:45 06.04.2022.

Splitski HDZ ne ide na sastanke koje organizira Puljak, Mihanović: "Svi smo u Splitu taoci balkanske domoljubne hendikepiranosti, nerada i nepooštenja i baš nas čudi kada nama Slovenski turisti na ljeto vele da Europa tako ne radi"

DU
Deleted user
07:24 07.04.2022.

Vicin doktorat više ne vrijedi jer su ukinuli taj studij da se više ne kopa tko je sve tamo kupio diplomu, sramota.

AN
ante555
19:58 06.04.2022.

Sto hoce ovaj puljak, da je moralan i posten ne bi se vise nigdje pojavio a kamoli sazivao sastanke nako sto je dao ostavku, licemjerno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije