Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZELAC U BANOVINI

Split: \'Vješala\' na rivi ostaju, kada će ih skinuti, ne zna se!

split, riva
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
09.05.2012.
u 15:16

Očekivalo se kako će se postići dogovor o uklanjanju nepopularnih nosača za tende tzv. vješala, koja zaklanjaju pročelje Dioklecijanove palače, za što se Zlatko Uzelac javno zalago, ali, izgleda ništa od toga.

Zlatko Uzelac, pomoćnik ministrice kulture, Jure Šundov, splitski gradonačelnik i predstavnici 3LHD-a, projektanta splitske rive u utorak su u Banovini razgovarali o komunalnom opremanju rive.

Očekivalo se kako će se dogovoriti o uklanjanju nepopularnih nosača za tende tzv. vješala, koja zaklanjaju pročelje Dioklecijanove palače, za što se Uzelac javno zalago, ali, izgleda ništa od toga. - Nisam govorio da će se vješala ukloniti nego da se trebaju promijeniti kako bi pročelje Dioklecijanove palače dominiralo obalom. Dogovorili smo nastavak suradnje s projektantima i nadam se da ćemo doći do rješenja koje će prezentirati palaču na pravi način - izjavio je Uzelac nakon sastanka.

Šundov je naglasio kako riva ima uporabnu dozvolu,a što se tiče pitanju vidljivosti južnog zida palače, s projektantima su razgovarali o mogućnosti redizajna.

Komentara 2

LO
Lorenz
19:54 09.05.2012.

Strašno kako su unakazili splitsku rivu sa ovom užasnom konstrukcijom.

UT
utatica
20:52 09.05.2012.

ta \"vješala\" su fascinantna , kad se dolazi u Split izgledaju ko bijeli jarboli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije