Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ćiro ucijenjen'
Povratak na članak

Kerum: Opara je iskompromitiran od A do Ž, ima ulogu glumca

Kerum je na konferenciji za novinare prozvao HDZ i njihova gradonačelničkog kandidata Andru Krstulovića Oparu da su se u kampanji služili "nemoralnim, nečasnim i prljavim" aktivnostima

Komentari 31

Avatar indigo25
indigo25
14:28 02.06.2017.

Is - kom -pro - mi - ti - ra -n... Bravo Kerum , zlato naše pametno.. Njemu treba klavir kupiti kako je inteligentan.

VL
DU
Deleted user
14:45 02.06.2017.

Kao neutralan posmatrac jednostavno mi je nepojmljivo da netko moze i pomisliti da glasa za tog primitivca zvani Kerum.Dragi moji splicani odite samo na rivu.Zar ne vidite kako vam je taj cudak unakazio taj "lipi" grad.Za proslog svog mandata see je Par puta pojavio u Saboru, a Sabor bi mu trebao biti radno mjesto, gdje bi opet trebao da se bori za interese svoga grada .Svatko onaj tko njemu da glas isti je kao i Kerum, a sumnjam da bi itko htio biti bas isti kao on.

VL
Avatar southman
southman
14:45 02.06.2017.

Idemo malo drugačije postaviti stvari. Nakon ovoga što je Kerum "pokazao", a u stvari to je samo vrh njegovih "blebetanja" koje je do sada izgovorio svima i svakome,...,kao u hrvatsku politiku uvesti bilo kakva mjerila demokratskog ponašanja, djelovanja, izričaja itd.. , ukoliko Kerum postane gradonačelnik Splita. Tko će više bilo kome od naših političara ubuduće moći spočitnuti činjenicu 1. da je nekulturan, 2. da je bezobrazan, 3. da je bahat, 4. da je nasilan, 5. da je primitivan itd. itd. Jer poslije Keruma praktično sve poslije njega je "manje od njega" i zato ovo nije samo pitanje izbora za gradonačelnika Splita, ovo je pitanje izbora profila hrvatskih političara koje želimo gledati u budućnosti !?

VL
DU
Deleted user
20:53 02.06.2017.

a grad spava, čujem mu disanje!

VL
Avatar southman
southman
14:29 02.06.2017.

U iole uljuđenoj zemlji Kerum bi nakon onog ispada ( koji je samo jedan u nizu ) ispao iz utrke za gradonačelnika gradova tipa Imotskog, Trilja, Benkovca i sl. ( uz dužno štovanje tim gradovima i građanima ), a oo gradu veličine i značaja Splita da ne govorimo. Jedino je u Hrvatskoj još moguće nakon onakvog divljaštva biti ozbiljni gradonačelnički kandidat. I onda se mi ljutimo i sipamo drvlje i kamenje na naše političare. ONI SU SAMO OGLEDALO VEĆINE NAS !!

VL
DU
Deleted user
14:21 02.06.2017.

Oj Kerume ubola te krava zbog tebe Krstulović Opara danima ne spava. Oj Opara ti si kicoš pravi , ako pobijedi Kerum će kroz Split jahati na Kravi. Oj kravo evo tebi bravo, Opara i Kerum nek su meni zdravo. oj Splićani žalosna vam majka od Opare kicoša i Keruma divljaka.

VL
MI
miki40
09:47 06.06.2017.

Kerume tebe trebaju tuziti svi ljudi koje si povrijedio a ima ih takvih dosta samo iz hotela marjan koliko ih je!

VL
BE
BeroII
14:47 02.06.2017.

I on, obična moralna nakarada ima petlju nekome govoriti da je nemoralan i nečastan i da se je služio "prljavim aktivnostima ? Strašno. Ali, ako Splićane nije sram da im ova spodoba bude "gradonačelnik", bogme se nas ne tiče. Jedino ga nemojte slati na "službeni put" u, za njega, civilizaciju. I dobro čuvajte svoje pršute.

VL
AL
Albert0007
14:16 02.06.2017.

Gospodine Kerume vasa je diagnoza sizofrenia bolje da se lijecite.

VL
JU
juma
15:52 02.06.2017.

Na izborima bira Split, a ne Zagreb. Tu je Kerum potpuno u pravu.

VL
KU
kupatilo
16:43 02.06.2017.

Akoste spali na Keruma e nekvam bude pa placite a once lijepo dovrsavat svoje poslove.

VL
SI
siskic
14:50 02.06.2017.

ovaj lik pod hitno treba hošpital, naravno u vrapču. pa pobogu splićani zar je moguće da ste na tom intelektualnom nivou da birate ovog lika za čelo grada. dobro, jednom ste pogriješili i opekli se ali ponovo....Samo me veseli to da su zagrebčani intelektualno još jadniji.

VL
KU
kupatilo
16:38 02.06.2017.

Jase uopce pitam kakoje Kerum i dosao u situaciju daje u drugom krugu.On moze vodit samo Kaštelanske staklenike koje je počistio i lovu u svoj džep pospremio.Ja neznam kakoje taj covjek u poziciji da sebe naziva radnikom.Kadje bio led po Splitu i Split se nije cistio onje onim jadnim starim ljudima porucio da sjede doma kad neznaju hodat.Eto i tuje pokazao velicinu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:57 02.06.2017.

tko normalan može za ovoga glasovati?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
14:20 02.06.2017.

opara čuvar kipova ...

VL
MA
malala
14:24 02.06.2017.

Dragi Splicani kakav god da Kerum je vas je. Ja sam glasac Hdz-a al gos. Oparu ne bih podrzao. Splitu kao i uostalom cijeloj Hrvatskoj treba radnik a ne vostana figura koja je izrijekom dala do znanja da i kad bi mogao ne bi zabranio Frljiceve sugave predstave. Zato pamet u glavu i ZA za KERUMA.

VL
BE
BeroII
14:47 02.06.2017.

I on, obična moralna nakarada ima petlju nekome govoriti da je nemoralan i nečastan i da se je služio "prljavim aktivnostima ? Strašno. Ali, ako Splićane nije sram da im ova spodoba bude "gradonačelnik", bogme se nas ne tiče. Jedino ga nemojte slati na "službeni put" u, za njega, civilizaciju. I dobro čuvajte svoje pršute.

VL
AO
ante.oreskovic75
16:04 02.06.2017.

Koji genijalac,stalno ga protukandidat gleda u lice,ma tko to normalan može izdržati!Splićani birajte Keruma da pokažete svoj nivo,ako ste takovi!

VL
SE
sekator2
14:46 02.06.2017.

I meni se nekako čini da je gospodin Opara nametnut Splićanima od strane Zagreba. Gospodin Plenković je ipak samo formalno Dalmatinac jer nije rastao u dalmatinskom okruženju već u Zagrebu koji ga je sasvim drugačije formirao. Nakon toga je napustio i njega i otišao u EU gdje je potpuno poprimio njihov svjetonazor i sustav vrijednosti. Sve se to vidi i na kandidatu gospodina Plenkovića, gospodinu Opari koji npr. neprestano govori "pajdaš" što je potpuno netipičan izraz za podneblje kojem formalno pripada. Nitko ne poznaje bolje probleme i mentalitet Splita od gospodina Keruma koji je njihov sugrađanin. Isti problem predstavlja u Zagrebu gospodin Bandić koji je nametnut od strane "uvezenih" interesnih skupina a "kaj" mu stoji kao, što naš narod kaže, kravici sedlo. Ljepota je u različitosti a nju može osigurati samo decentralizacija. Podrška Splićanima od Zagrepčanina. Ne dajte se.

VL
VA
vadis
14:21 02.06.2017.

Kerum se je dao izprovocirati. Ali, on je svakako bolji kandidat od birokrata Opare. Glasovati za Keruma!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.