Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Split: Troje privedenih zbog pucnjave u narodnjačkom klubu

izgorio automobil
Zvonimir Pandža
08.10.2009.
u 11:31

Zbog pucnjave koja se jutros oko 3 sata dogodila ispred narodnjačkog kluba Pupa na Bačvicama policija je privela tri osobe. Nije bilo ozljeđenih, a osim I. M. (20) koji je već prikupio desetak kaznenih prijava i državljanina BiH D. P. (34) privedena je i Splićanka LJ. B. (25).

O pucnjavi su policiju obavijestili građani koji su kazali i to da pred Pupom šeta muškarac u crvenoj majci s pištoljem u ruci.

Trojku su službenici zatekli u obližnjoj ulici u blizini Honde civic koja je u vlasništvu LJ. B., a po opisu koji su dali očevici najvjerojatnije je pucao D. P. Pokazali su i grmlje u koje je odbacio pištolj marke "Mauser".

Nad I. M. su morali upotrijebiti sredstva prisile jer se opirao uhićenju, a D. P. je tražio da se o događaju izvjesti konzulat BiH. Kriminalistička obrada je još u tijeku. Analiza silikonskih odljevaka pokazat će tko je pucao, a oni su uzeti samo od LJ. B. Od dvojice muškaraca još nisu jer su bili prepijani.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:53 08.10.2009.

Nije cijeli Balkan takav. Takav je onaj kojim su vladali Turci i gadovi poturice, njihovi sluge koji se i danas jos sepire i ponose svojom izdajom koja se ogleda u njihovim imenima i u njihovom kultu polumjeseca. Ta turska muzika NIJE narodna muzika Hrvata! Klub se ne bi smio zvati \"nardodnjacki\" nego \"klub muzike narodnih izroda\".

Avatar beg
beg
10:24 09.10.2009.

pojedincima koji prave nerede treba uvesti policijski sat tj ako je neko sklon da pravi nerede treba mu zabraniti setanje gradom poslije 00.00 i problem rjesen

GV
goran vrtaric
11:52 08.10.2009.

Ma nije moguce, zar opet. Ko jos trijezan ide na narodnjake, a kad se vec napijes, moras se naoruzati, a kad si vec naoruzan moras upotrijebiti oruzje, a kad ga vec upotrijebis, ne moze na prazno, moras u nekoga, i na kraju kad te policija pijanog i naoruzanog hapsi, moras se opirati. Zivio balkan ovakav kakav je nikakav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije