Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja

Požar u Splitu stavljen pod kontrolu, izgorjelo oko četiri hektara niskog raslinja

Split: Požar kod City Centra
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
21.10.2018.
u 18:20

Gasitelji su uspjeli opkoliti vatru i spriječiti njeno daljnje širenje.

Vatrogasci su u poslijepodnevnim satima stavili pod kontrolu požar koji je u Splitu buknuo blizu zgrade City Centra i u kojem je izgorjelo oko četiri hektara niskog raslinja i trave, ali stambeni objekti nisu bili ugroženi, doznaje se u splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

"Gasitelji iz Splita, Podstrane i Žrnovnice su s osam vozila obuhvatili požar sa svih strana te nije bilo ugroze za stambene objekte", rekao je Marino Marin iz splitske Javne vatrogasne postrojbe. Dodao je kako su vatrogasci i nakon stavljanja pod kontrolu ostali na požarištu sanirati ga.

Split: Požar kod City Centra
1/8

Današnja je požar u Splitu zahvatio prostor između zgrade City Centra i splitskog gradskog groblja Lovrinac što je izazvalo uznemirenost Splićana.

Ključne riječi

Komentara 3

SC
schwertransport
15:57 21.10.2018.

Antonijo trade, jos uvijek nije platio izvođacima!? Koliko je koperanata na toj gradnji propalo zbog njega to samo oni znaju......

DH
dalibor.hren
07:57 22.10.2018.

Gorjelo je i protiv Lokomotive...

PR
prajdali100
23:16 21.10.2018.

Namjerno pale !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije