Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR u Zadru

Sportskom treneru zapalili BMW: 'Požar je namjerno izazvan'

Očevid
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL, ilustracija
16.10.2018.
u 14:10

Zadraninu zapalili BMW, požar zahvatio i Peugeot i nadstrešnicu

Noćas oko 3.45 sati u ulici Put Vrela u Zadru, izbio je požar na BMW-u (ZD)  u vlasništvu 47-godišnjaka, a požar je zahvatio i drugo parkirano vozilo Peugeot (ZD) u vlasništvu 43-godišnjakinje. Vlasnici automobila su navodno supružnici.

Požar koji je dijelom zahvatio nadstrešnicu su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja se poduzima očevid radi utvrđivanja materijalne štete, uzroka požara te drugih okolnosti ovog događaja, izvjestili su iz zadarske policije.

Neslužbeno doznajemo da je vlasnik BMW-a sportski trener. Policija je nakon očevida potvrdila da je požar namjerno izazvan i da se traga za počiniteljem.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Direkt
17:22 16.10.2018.

Zadar je pokazao da je grad pluralizma, raznolikosti i suosjećanja...od kristalne noći do požara BMW!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije