Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao paniku

Split: Iz automobila mahao airsoft pištoljem, ubrzo ga privela policija

Split: Nakon dužeg vremena prometna policija dobila policajku na motociklu
IVC
13.04.2023.
u 12:12

U policijsku postaju na području Splita jučer oko 11 sati javio se građanin koji je prijavio kako je jedna osoba iz vozila u vožnji pokazivala pištolj. Nakon njegove prijave, pronađena je i uhićena osoba za koju se ispostavilo da je iz automobila pokazivao airsoft pištolj.

U kasnim jutarnjim satima, oko 11 sati, muškarac koji je iz vozila pokazivao airsoft pištolj izazvao je paniku na splitskim ulicama. To je uočio jedan građanin koji je sve prijavio na policiju, nakon čega je pronađen i uhićen 47-godišnji muškarac. Kod njega je pronađen i oduzet mu je airsoft pištolj. 

Naime, nakon prijave koju je dobila policija je odmah započela potragu za vozilom i osobom koja je uznemirila građane. Tako je 47-godišnji muškarac pronađen nedugo nakon prijave, oko 11:20 u Solinskoj ulici u Splitu, nakon što je policija zaustavila njegov automobil. Airsoft pištolj mu je oduzet. 

Muškarac je priveden u policijsku postaju, a nakon kriminalističke istrage uručen mu je Prekršajni nalog zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije