Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORAVA SUGRAĐANE

Splićanin opljačkan usred dana: 'Otvorio je vrata auta, ukrao mi novčanik i pobjegao'

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.02.2023.
u 09:50

Muškarac je sjedio u automobilu i telefonirao kada je nepoznata osoba prolazeći pored njegova automobila otvorila vrata i uzela mu novčanik. Splićanin ovim putem apelira na svoje sugrađane da ne ostavljaju ništa vrijedno na vidljivom mjestu u automobilu

Nesvakidašnja nesreća snašla je u utorak starijeg muškarca ispred jednog splitskog staračkog doma. Muškarac je sjedio u autu i razgovarao na mobitel, a na suvozačevo je sjedalo odložio torbu i novčanik. "U jednom trenutku, neki frajer je samo u prolazu otvorio suvozačeva vrata, ukrao mi novčanik i utekao. Nisam se ni snašao od šoka" ispričao je potreseni Splićanin.

U trenutku je ostao bez dokumenata i 250 eura koje je imao u novčaniku. Odmah je provjerio ima li u blizini nadzornih kamera, no nije pronašao ni jednu. Potom je otišao u banku blokirati kartice. Redakciji Slobodne Dalmacije priznao je da se nije pokušao obratiti policiji jer je siguran da do novaca više neće doći. "Najgore mi je što sam ostao bez svih dokumenata" dodao je.

Svoje sugrađane odlučio je ovim putem upozoriti da niti slučajno ne ostavljaju vrijedne stvari u automobilu. "Ne mogu vjerovati kakvim smo ljudima okruženi da je netko kadar ovako nešto učiniti usred bijela dana" komentirao je, još u nevjerici da mu je netko samo otvorio vrata automobila u kojem je sjedio i otuđio stvari.

VIDEO Kako su plaćene žene u Crkvi: Zbog zavjeta siromaštva nemaju račune, njihove plaće idu - samostanu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije