Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŽU SE POHVALE

Splićani brane profesora iz Pomorske: 'Legenda i gospodin', 'Nismo ga bez razloga zvali 'tata''

Split: Pomorska škola
Foto: Leonard Nicevic/PIXSELL
1/3
23.11.2023.
u 09:04

"Da je više takvih profesora bilo bi nam puno bolje", naveo je jedan bivši učenik Denisa Milinovića. Splićani su pisali i kako je on uvijek bio korektan te kako su ga svi učenici poštovali

Mnogi Splićani stali su u obranu Denisa Milinovića, profesora splitske Pomorske škole. Naime, profesor je jučer bio u fokusu javnosti nakon što se jedna majka požalila kako on učenike angažira u berbi maslina i čišćenju apartmana, a zauzvrat ih oslobađa nastave, šalje im pitanja iz ispita ili im kupuje cigarete i pivo. Nakon što je Slobodna Dalmacija objavila priču, mnogi su u komentarima istaknuli kako im je Milinović bio najbolji profesor te su ga podržali. 

"Puna podrška profesoru Milinoviću, velikoj većini učenika je on živa legenda i najbolji profesor u Pomorskoj školi", "Danas imam 44 godine i troje dice, taj čovjek mi je bija profesor u Pomorskoj školi i odgovorno tvrdim da nikad, za svo vrime školovanja, nisam ima boljeg, prije svega čovjeka, a onda profesora", neki su od komentara. 

Također, Splićani su pisali kako je uvijek bio korektan te kako su ga svi učenici poštovali. Uz to, nizale su se pohvale na njegovo znanje. 

VEZANI ČLANCI:

"Borija se za svakog učenika jednako i sve nas gleda ko vlastitu dicu. O znanju da ne govorin. Ko je tija učit ima je od koga naučit, jer gospodin Milinović ima znanja za održat predavanje ne samo učenicima nego i profesorima. Dakle neman jednu lošu rič za reć o ovom čoviku", ističe se u jednom komentaru. 

"Milinović je legenda i veliki gospodin i uvijek na usluzi učenicima, a ne da ih iskorištava", "Bija mi je razrednik i jedinog ga je zapravo bilo briga za svoj razred i učenike, nismo ga svi bez razloga zvali 'tata'", još su neki naveli. 

Brojni bivši učenici isticali su kako mladi kod Milinovića mogu i naučiti raditi te kako će nakon toga zasigurno biti uspješni. 

"Da je više takvih profesora bilo bi nam puno bolje. A tebi sinko odma u startu preporučam promini školu i neka te mama upiše na balet jer strojar i pomorac nikad bit nećeš!", "Sićan se da smo mu išli brusit brod. Guštali smo. Svi su tili ić. Još bi nas lipo počastija... Al, moran van i to reć, u školi se moralo znat. Nije bilo popuštanja. Od njega smo puno naučili", "To nije nikakvo roblje kad odeš njemu pomoć. Tamo nema profesora i učenika, nego doslovno skup ljudi koji u zezanciji provedu dan i naprave nešto. Generacije su odgojene tako", ispričali su. 

VIDEO Kombi s djecom sletio s ceste, djeca prebačena u splitsku bolnicu na pregled

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije