Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENICA PR-ovcima
Povratak na članak

Spevec: Vlada ne krši tržišno natjecanje zabranom PR agencija

Ni jednom poduzetniku ili grupi poduzetnika koji pružaju spomenute usluge na ovom tržištu nije dano isključivo pravo ili mogućnost pružanja tih usluga tijelima državne uprave i ostalim subjektima, piše Spevec

Komentari 3

MI
misuratakid
16:11 27.07.2012.

Jedina moguća i pametna odluka. Aleksandra Kolarićko - požderi se od muke! :-)

VL
AC
access
18:13 27.07.2012.

Dobra odluka. U svim ministarstvima, drž. tijelima, upravama, agencijama postoje službenici koji su plačeni za odnose s javnsti- to im najčeče i stoji u opisu radnog mjesta. Zašto dodatno angažirati i skupe pr-agencije ? Ako ti službenici, najčešče i s visokom stručnom spremom, nisu dovoljno stručni treba ih dodatno educirati- tečajevima, seminarima... Uspješni privrednici, obrtnici vrlo štedljivo koriste usluge pr-a - najbolji pr im je dobro obavljen posao !

VL
JA
jamajka
20:44 27.07.2012.

Belsavo je da ja platim porez, da bi država tim porezom platila PR agenciju, koja bi meni trebala uljepšati sliku onoga kojem sam prvotno platio, odnosno sva njegova sra... zamotati u celofan i predstaviti ih kao velike uspjehe. U konačnicici plaćam PR agenciju da me (vrlo često) laže o radu državne uprave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.