Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Zaraženo 16 pacijenata i četiri djelatnika u psihijatrijskoj bolnici u Zagrebu

Šostar je Hini rekao da je prisustvo koronavirusa kod tih 20-ero osoba pokazalo testiranje tijekom današnjeg dana. Istaknuo je i da niti jedan liječnik u toj bolnici nije zaražen koronavirusom.

Komentari 7

DU
Deleted user
00:16 25.06.2020.

Ajmo zatvaraj granice uvodite zabranu kretanja pa i policijski sat, nije ovo moglo krenuti samo od Zadarskog turnira.

VL
KR
Kradezeovac
20:04 24.06.2020.

Ja mislim da je u ovu bolnica stigao minimalno jedan pacijent iz BiH pa zarazio pola bolnice. 😁 Hahaha. Samio vi zatvarajte granice. Bolje bi bilo da se vise testira, ili gospodja vise ne moze kriti pravo stanje I Hr

VL
MP
Miroslav.P
18:06 24.06.2020.

Pa vjerovatno na poslu se zarazila. Masa doktora se zarazi hvala im za sve sto su ucinili za pacijente.Sami smo krivi stose epidemija siri. Eto kao zatvorili granicu prema Bih aiz drugi zemalja dolaze turisti i donose zarazu. Nemozes ovce i novce. Ljudi se ne pridrzavaju testiranje vrlo lose. Uvjek unas jedan dva ili ni jedan zarazen au svin zemljan u porastu. Ba ba,ba..

VL
PV
prcko.vita
18:16 24.06.2020.

Trenutno ponašanje Hrvatske je sve samo ne odgovorno. Cijeli svijet čita o tome da je se broj 1 u tenisu zarazio u Hrvatskoj na obali. Kakva je to anti reklama za Hrvatski narod. Rugali smo se Šveđanima, a sada smo eto gori od njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.