Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC SPLIT

Specijalizanti nisu prošli natječaj jer im je dokumentacija pogrešno isprintana!?

KBC Split
Foto: Tino Jurić/Pixsell
13.01.2019.
u 18:11

Interesantno je to da je kod svih ovih kandidata počinjena ista pogreška, što nam daje naslutiti da su u istoj fotokopirnici obavljali fotokopiranje

Kada su se budući mladi liječnici prijavili na natječaj za specijalizaciju u Kliničkom bolničkom centru Split, ni u najluđim snovima nisu mogli predvidjeti rezulate istog. Naime, rečeno im je kako nisu predali svu potrebnu dokumentaciju na što su oni ostali s upitnikom iznad glave jer su se itakako pripremili za natječaj i znali su da imaju sve potrebne dokumente. Međutim za ovu grešku bila je odgovorna jedna splitska fotokopirnica koja im nije iskopirala dokumente na adekavatan način.

- Poništeno je šest specijalizacija kod kojih je prilikom pregleda dokumentacije utvrđeno da je nekoliko kandidata priložilo svu potrebnu dokumentaciju, s tim da je kod svih njih preslik jednog dokumenta bio nepotpun. Taj dokument je imao nekoliko stranica, od kojih je na jednog stranici, na prednjem dijelu, ali i na poleđini, bio dio koji su trebali priložiti. Prilikom fotokopiranja je osoba, koja je obavljala posao, fotokopirala samo prednju stranu, ali ne i poleđinu i sukladno tome takav je dokument bio nevaljan. Interesantno je to da je kod svih ovih kandidata počinjena ista pogreška, što nam daje naslutiti da su u istoj fotokopirnici obavljali fotokopiranje - kazala je Zrinka Dukan, šefica Kadrovske službe Kliničkog bolničkog centra Split, piše Slobodna Dalmacija.

Natječaj je na kraju poništen te je nedugo nakon raspisan novi.

- Čim smo poništili natječaj, iz Kadrovske službe smo nazvali i sve ostale kandidate, kako bismo ih izvijestili o poništenju natječaja, rekli smo im da će novi natječaj biti raspisan kako bi se mogli pripremiti za njega. Natječaj je već raspisan i kompletna je procedura u tijeku - zaključila je Zrinka Dukan.

>>Pogledajte galeriju: Lesandrić se obrušila na KBC Split


KBC Split KBC Split
1/5
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:53 13.01.2019.

Naravno, ne možeš im e-mailom poslati skenirane ili fotkane dokumente, nego uhljebi iz administracije izričito traže fotokopije.

DU
Deleted user
20:06 13.01.2019.

U eri nedostatka stručnjaka i ljudi uopće oni gluposti rade, kao da nisu mogli nadopuniti nedostatnu dokumentacuju! Jadna birokracija!

DU
Deleted user
20:08 13.01.2019.

Koji idiotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije