Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez

Specijalac razoružao napadača - božićnom pjesmom

Ilustracija
Foto: Mark Kaplan/DPA/PIXSELL
31.12.2018.
u 11:16

Policija je stigla na poziv članova obitelji koji su uočili da se Nathaniel Lewis iz okruga Chester u Pennsylvaniji počeo neobično ponašati

Naoružani muškarac koji se deset sati nije želio predati to je učinio nakon što mu je jedan od pripadnika specijalne policije otpjevao božićnu pjesmu, objavile su lokalne vlasti.

Američki mediji prenose da je policija stigla na Božić na poziv članova obitelji koji su uočili da se Nathaniel Lewis iz okruga Chester u Pennsylvaniji počeo neobično ponašati.

Taj je 34-godišnji muškarac, nakon što se policija pojavila, počeo pucati na policiju, policijska vozila, druge kuće i druga vozila, pa je policija uzvratila vatrom.

Policijski pregovarač na kraju je uspio nagovoriti Lewisa da se preda nakon što mu je otpjevao pjesmu "Bijeli Božić".

Pogledajte i video - Hrvatski vojnici poslali božićnu čestitku iz Afganistana:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije