Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGROKO
Povratak na članak

SPD u istočnoj Njemačkoj glasao protiv velike koalicije

Mi nećemo biti sluge vlade Crnih koja traži deportacije ili izbjegličke logore, rekao je lokalni izaslanik Florian Luedke noseći bedž "NoGroKo" (Ne Velikoj koaliciji)

Komentari 3

DO
domolub
23:50 13.01.2018.

rugala se nama kako trebamo dugo za sastavit novu vladu .a evo i njoj sad ha ha haaaa

VL
AP
ante_pustinjak
08:44 14.01.2018.

sad će to nama jozo automehaničar juratović sve fino izanalizirat i objasnit kako je to zapravo njegov šef schulze alkoholičar bez mature zapravo mislio ulazeći u tu koaliciju: ne na dobro svoga naroda nego na dobro svoje partije i daljnji davež europe!

VL
DU
Deleted user
09:05 14.01.2018.

Njemačke političke stranke se ne prodaju za par kila janjetine,ono što obećaju biračima to i provedu. Nijemci su politički pismeni i pamte barem od izbora do izbora svako predizborno obećanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.