Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrčane

Spasio od oluje Čeha s nasukanim brodom

brodica
Foto: Dalibor Urokalović/PIXSELL
23.07.2014.
u 13:18

U pomoć mu je pristigla lokalna brodica koja mu je pomogla napustiti sidrište te uploviti na sigurno u luku Petrčane

U  nevremenu u ponedjeljak oko 16.50 na sidrištu ispred luke Petrčane nasukala se češka brodica. 

- Utvrđeno je da je brodicom dužine 6,65 metara i motorom snage 2,94 kW, naziva „Fliwatuut“ upravljao J.H. 61-godišnji češki državljanin. On je u trenutku kada je zapuhao olujni vjetar pokušao bezuspješno napustiti sidrište. Stoga mu je u pomoć pristigla lokalna brodica koja mu  je pomogla napustiti sidrište te uploviti na sigurno u luku Petrčane - istakli su iz Ministarstva.

>> Na Kornatu došlo do namjernog nasukavanja broda

Ključne riječi

Komentara 2

IZ
Intruder_ZD
14:59 23.07.2014.

Ma ovi stranci nemaju pojma, ko ima dade plovidbenu dozvolu! Evo poslovne ideje otvorit ću školu koja će se zvat "Sigurna plovidba jadranom" ima da namlatim lovu :P

SS
sslavi
10:50 24.07.2014.

Ne razumin ovaj motor od manje 3kW na brodici od skoro 7 metara. Svašta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije