Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMALA SAM DOBROG ANĐELA'

Spašena iz teške nesreće: 'Želim naći mladića u plavoj majici koji me izvukao'

Nesreća na A1 kod čvora Donja Zdenčina
Foto: DVD Jastrebarsko
1/5
02.12.2023.
u 17:05

- Zahvalna sam Bogu da imam jako dobrog anđela, koji je bio uz mene tog dana i čuvao me, kaže vozačica iz teške nesreće kod čvora Donja Zdenčina

Strašna prometna nesreća na autocesti A1 ostavila je iza sebe ozlijeđenu, ali zahvalnu 40-godišnju ženu koja tvrdi da joj je život spašen zahvaljujući hrabrom mladiću u plavoj majici. Nesreća se dogodila kod čvora Donja Zdenčina, kada je teretni kamion s prikolicom naletio na njezin Volkswagen dok je usporavala zbog gužve.

Žena, koja je lakše ozlijeđena, izjavila je za 24sata: "Posljednje čega se sjećam je pogled na kamion u retrovizoru kako punom brzinom juri prema meni, a potom lice tog mladića u plavoj majici koji me, pretpostavljam, izvukao iz auta i spasio iz mrtvih."

Iako je nesreća ostavila ženu natučenom i s 11 šavova na glavi, ona je zahvalna što nije zadobila teže ozljede. Iz Vinogradske bolnice je puštena na kućnu njegu dan nakon nesreće. Ona ističe da se ne sjeća detalja nesreće, ali izrazila je želju da pronađe mladića koji joj je priskočio u pomoć: "Zahvalna sam Bogu da imam jako dobrog anđela, koji je bio uz mene tog dana i čuvao me."

Nakon naleta teretnog vozila njen automobil odbačen je na lijevu traku, gdje je završio u sudaru s teretnim automobilom Renaulta kojim je upravljao 31-godišnjak. U trenutku nesreće, intervencijom hrabrog mladića, koji se kako ona opisuje "nije nalazio u uniformi vatrogasaca ni Hitne pomoći", žena je spašena iz smrskanog vozila.

Iako se ne sjeća svega, žena vjeruje da je mladić bio prolaznik na pravom mjestu u pravo vrijeme, a sada ga želi pronaći kako bi mu zahvalila na tome što je učinio. 

"Imam 11 šavova na glavi, sve me živo boli, jedva pričam i vrti mi se u glavu kad ustanem", izjavila je za 24sata, izražavajući zahvalnost mladiću koji joj je pružio spas u trenucima najveće opasnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije