Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovršni zakon
Povratak na članak

Spas za dužnike tek za godinu dana

Umjesto da spašava građane, vlast Ovršni zakon koristi kao predizborni alat: tempira ga za proljeće 2019. kad počinju izbori za Europski parlament i predsjednika RH

Komentari 7

Avatar mlijeko
mlijeko
13:30 09.01.2018.

A što je s onima koji imaju i primanja i imovinu i izbjegavaju vraćati dugove..imovina na djeci a plaće blokirane od HEP a, plina....jer nisu namjerno plaćali kako bi im racun namjerno bio blokiran da ne moraju vraćati dugove...

VL
MI
midea
13:18 09.01.2018.

Mogu oni govoriti i o 1000 novih zakona , jedna je stvar jasna , problem je samo u monetarnom sustavu koji je postavljen tako da se krediti ne mogu vracati , konstantno se zadužujemo a to vodi u bankrot !! Pametnome jasno a vecini građana koji ne izlaze na izbore ili glasaju HDZSDP+sateliti to nece biti jasno dokle god ne budu gladni ili im ovršitelj pokuca na vrata !

VL
MI
miso
13:41 09.01.2018.

Nije nikome jasno zašto milijun ljudi ne poduzme nešto da to s ovrhama odmah riješi!

VL
BL
bljak007
14:17 09.01.2018.

Ovrhe ostaju samo zato da nakon ovrha, uhljebi mogu kupiti te nekretnine za malu lovu. A narod neka bude na ulici bez krova nad glavom.

VL
GI
Giuliapersempre
13:26 09.01.2018.

Kakav ovrsni zakon, takav zakon ne postoji nigdje na svijetu, to je teski kriminal sto ovi rade. Zna se kako ide postupak stecaja, zakonskim putem i preko suda, koji vazi samo za ogromne sume kada neko poduzece ode u stecaj, a ovo izivljavanje na malome covjeku je ravno nacistickoj Njemackoj , tu pas ne bi zivio u tom logoru pod zandarima, sto ti otimaju djeci kruh iz usta, i on bi kidnuo u slobodu. Tu drzavu treba ugasiti, tu se covjek tretira ko zivotinja, nikakva ljudska prava nema, kao i da nije covjek nego stoka sa sisanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.