Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neke lekcije besplatne

Spas u zadnji čas: Nisi još počeo učiti za maturu? Vrijeme je da otkriješ gradivo.hr

Državna matura
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
24.05.2022.
u 14:29

Gradivo.hr jamči povrat novca ukoliko maturant ne prođe završni srednjoškolski ispit

Jesi li krenuo s učenjem, pitanje je koje je svaki roditelj maturanta postavlja barem jednom tjedno. Ako vas to muči, a mislite da je do mature ostalo premalo vremena i da se vaš tinejdžer neće stići pripremiti, mi imamo rješenje. Ako pitate bilo kojeg bivšeg maturanta kako uspješno proći najstresniji ispit tijekom školovanja, svi će reći: "Rješavaj stare mature i bit će u redu." Upravo je portal gradivo.hr u suradnji s Večernjim listom osmislio koncept kojem će vašem maturantu pomoći čak i u zadnji tren. Više od 3000 riješenih zadataka s matura iz fizike i matematike A i B razine u posljednjih 12 godina s detaljno objašnjenim postupcima kroz video lekcije koje su za maturante osmislili stručnjaci sigurna su pomoć u tom procesu.

Na vašem maturantu je da izabere jedan od ponuđenih paketa ili predmeta, pogleda video rješenja, pokuša sam proći isti postupak i rasturi maturu. Ako ste sumnjičavi kako cijeli koncept funkcionira, posjetite web stranicu gradivo.hr jer su neke lekcije besplatne pa ćete se kroz jednostavne primjere uvjeriti u to koliko je ovaj projekt jednostavan, a koristan onima koji nisu sigurni u svoje znanje za maturu.

Primjerice, po cijeni od 149,99 kuna po godini može se izabrati matura iz bilo koje godine od 2009. do danas. Paket petica nudi posljednjih pet godina riješenih matura iz fizike ili matematike po cijeni od 499,95 kuna dok se u paketu ''za štrebere'' maturantima nude riješeni zadaci sa svih 12 godina mature, cijena tog paketa je 749,88 kuna i to je paket u kojem dobivate najviše. Sve su te cijene dvostruko niže od onoga što maturanti mogu dobiti na klasičnim pripremama. Još jedan veliki plus ovih matura jest učenici sami mogu tempirati kada, kako i gdje će učiti. I za svaki zadatak maturant dobiva i sva rješenja. Svaki zadatak detaljno je i jasno objašnjen tako da maturant nema potrebe ni za kakvim dodatnim instrukcijama. Osim toga učenik može izabrati predmet u kojem je slabiji. Ako mu bolje ide matematika, a lošije fizika, može izabrati više zadataka iz fizike, a manje iz drugog predmeta. Učiti može bilo kada i bilo gdje. Sve što treba je internetska veza i volja.

Ovakav pristup je i doslovce spas u zadnji čas za one koji ili nisu zadovoljni pripremama koji organiziraju razvikanije ustanove ili pak za one koji niti ne idu na pripreme. Osim što može provjeriti trenutnu razinu znanja, možete brzo i jednostavno kroz video lekcije koje po zadatku traju nekoliko minuta, popuniti sve one praznine kojih možda niste niti svjesni. Do mature iz matematike i fizike je još svega mjesec i pol, a upravo su ta dva predmeta ključna za upis top fakultete. Uz gradivo.hr i Večernji list, koji svojim imenom i tradicijom dugom već više od 60 godina, jamči da je to i više nego dovoljno vremena da na najvažniji ispit u životu izađete totalno spremni i puni samopouzdanja.

Komentara 1

TR
tratincica68
12:15 27.05.2022.

Odes u bosnu platis i sve si prosao.koja matura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije