Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Spas u zadnji čas: Evo kako je ovaj vozač pobjegao policiji

Policija je pokušala zaustaviti bijeli Landcruiser oko 19.45 sati u redovnoj kontroli prometa, no vozač je umjesto na kočnicu, stao na papučicu gasa
15. veljače 2019. u 08:18 2 komentara 5233 prikaza
potjera
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Internetom kruži snimka nevjerojatne potjere iz Maddingtona, predgrađa australskog grada Pertha, gdje je jedan vozač u zadnji trenutak uspio pobjeći policiji.

krađa Nestao u sekundi Nikada nemojte ovdje držati novčanik: Pogledajte kako je ova žena ostala bez njega

Policija je pokušala zaustaviti bijeli Landcruiser oko 19.45 sati u redovnoj kontroli prometa kada se vozač dao u bijeg.

Ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti bila je prikolica bez kotača koju je vukao za sobom, a koja je doslovno bacala iskre po cesti.

Policija je odmah krenula u potjeru za njim, no pomahnitali vozač tada je imao više sreće nego pameti. Prelazio je preko pružnog prijelaza i doslovno se provukao ispod rampe koja se spuštala na tračnice jer je dolazio vlak, a policijski automobil morao se zaustaviti.

teretana Kako to nije vidio? Objavio fotografiju iz teretane, no jedna žena primijetila je ovaj detalj u pozadini

U tom trenutku vozaču se izgubio trag, no policija se nada da će ga identificirati s pomoću snimke koja je objavljena na društvenim mrežama.

GALERIJA Ove fotografije prikazuju kako se lica mijenjaju i kako izgledamo u 7 ujutro, a kako u 19 sati

potjera
1 / 17
Fotografkinja Barbara Iweins oduvijek je bila fascinirana strancima. Gledala ih je na ulici i razmišljala se o tome o čemu razmišljaju, kakav im je život, što rade u životu...
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas