Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆINE NEMA NI NA VIDIKU
Povratak na članak

Španjolski Most i Živi zid vode ih i na treće izbore

Desnica je sklopila pakt u kojem su narodnjaci pristali na zahtjeve manjeg partnera, Ciudadanosa, ali ni s njima nemaju većinu u parlamentu

Komentari 3

Avatar croatxl
croatxl
21:15 21.08.2016.

Isto ce biti i u HR izbori odma jos vec do bozica opet

VL
IC
ICCO
14:17 21.08.2016.

Bandi se ne moze sjetiti ni naziva svoje stranke, krenuo on...stranka solidarnosti i mira...pa blackout 1 minutu.. neprocjenjivo uvjerljivo o tome tko sve zeli biti the Premijer.

VL
SC
Schlosser
13:44 21.08.2016.

Zasto za izlazak na nove izbore kriviti male stranke?Neka se veliki ujedine tj. koaliraju i rijese problem.Zeli se unaprijed krivicu prebaciti na male stranke a znamo da su veliki krivi za sve sto nam se dogadja u HR ali velike se ne proziva jer su novinari u sluzbi velikih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.