Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin
Povratak na članak

Spahija: Srpske civile u Kerestincu ispitivali su agenti SIS-a

Mladen Spahija rekao je da na ispitivanjima nikada nije bio zapovjednik Klarić, ali da ga je jednom vidio na hodniku pored tzv. crne sobe. Posvjedočio je da je u Kerestinec znao dolaziti i Đuro Brodarac

Komentari 7

Avatar guten_tag
guten_tag
16:48 25.05.2012.

umjesto da sude udbašu po zapovjednoj odgovornosti , on \"uvaženi građanin \" i još k tome svjedok . ono njegovo jučerašnje svjedočenje je školski primjer laži i lažnog svjedočenja . nemaju suci hrabrosti da narede istragu protiv takvih lažnih svjedoka iako im to zakon omogućava . svjedok ne smije lagati jer je to kažnjivo . lice s međunarodne potjernice je izrekao nekoliko notornih laži u koje i ja kao amater mogu posumnjati . nisu logične .

VL
PR
prvacrta
17:07 25.05.2012.

Zamisli, nakon što su doveli srpskog majora na ispitivanje, čak su ga odveli u bolnicu jer mu je oteko vrat? A oni naše iz bolnice na Ovčaru. I sad ćemo medijski polako i sigurno izjednačavati Ovčaru i Kerstinac. Kao štošto se radi sa Vukovarom i Kninom!

VL
Avatar carlito
carlito
17:22 25.05.2012.

Mora da je jako ugnjetavan kad mu je vrat bio naotečen. I još k tome odveden u bolnicu gdje je bio sa lisicama na rukama....i još k tomu nije dobio pivo nego vodu....i još da stvar bude brutalna, nije dobioo pivo (kako je trazio) nego vodu. Zamislite, iz plasticne case. Cak je morao pješaciti do WC-a u kojem nije mogao biti sam... Jao ovi Hrvati su tako genocidni. Takve brutalnosti prema jednom zarobljenom majoru.

VL
OB
-obrisani-
17:38 25.05.2012.

Opet je na snazi velikosrpska propaganda o navodnim \"zločinima\" nad srpskim civilima. Ništa se u Kerestincu nije dogodilo 1991.g kao ni 1941.g.

VL
LE
lebar
18:40 25.05.2012.

ma hajde..,hrvati su narod vjeran Bogu i cisto sumnjam da je to istina,i ako je mi smo se samo branili!

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
22:03 25.05.2012.

Ova izjava je najvjerojatnija dosada,podudara se sa perkovicevim ponasanjem jucer.Sjetite sta je sis radio sa Dedakovicem,Borkovicem,Mirom Barisicem,Hosom i mnogim drugima.Bili su na strani protivnika a hrvate samo prljali.Cuvari jugoslavije

VL
OB
-obrisani-
19:04 27.05.2012.

A da perković i kameraden nisu pobrkali lončiće, a famozna crne soba da nije bila u upotrebi za udbaške torture Hrvata ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.