Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA COVID-19
Povratak na članak

Šostar o vraćanju života u normalu: 'Mjere će biti na snazi još dugo, možda se ukinu na jesen'

Šostar vjeruje kako COVID bolnica u zagrebačkoj Areni mora ostati u pripravnosti budući da se u Engleskoj pojavio mutirani virus koji se širi Europom

Komentari 10

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
10:18 19.01.2021.

Mjereće biti ukinute kada vas narod rasturi ko anta pitu a još malo je fitilja dok ne dogori, u svijetu več odavno kljuća ali tek je počelo zapravo! Shvatit ćete vi gdje vam je mjesto, milom ili silom. Umjetno održavaju ovo stanje kako bi ljude psihički iscrpili da kažu MA PIKAJTE ME SAMO DA BUDE GOOTOVO-ali neeeeee, pikanje je tek početak, budite sigurni, globalni fašizam sa maskama,distancom,cijepljenjem vas samo DRESIRA na poslušnost,kasnije je plan fašista puno gori!

VL
ZV
Zvrky
10:45 19.01.2021.

Dok narod ne uzme stvar u svoje ruke i zbaci korona talibane,nema sreće! Jest li se pitali,zasto se crkve u Europi ne diraju tim mjerama?Ili istim? Zato sto vlastodrsci znaju da Crkva (svejedno koja ispovjest) moze mobilizirati raju kontra vlasti.Too nam samo govori koliko su to u većini selektivne i sulude mjere.

VL
DU
Deleted user
10:55 19.01.2021.

Nema ovo kraja, ovo je tek početak.... Ljudi, krajnje je vrijeme da izadjemo na ulice!!!

VL
SI
sisavac
10:41 19.01.2021.

ovo je predobra prilika za državu, deep state, policiju, sudove, da bi se samo tako propustila. ovo je idealna situacija da se ljude počne pratiti na svakom koraku, uvesti im to nesretno cijepljenje kao preduvjet 'slobodnog kretanja'. s time da to cijepljenje bude efikasno u manje od 50% slučajeva, da budemo na čisto. ili netko zbilja vjeruje u brojke od 90-96%... ispitivanje koje traje niti 3 mjeseca, na nekoliko tisuća ljudi, bi kao trebalo biti dovoljno jamstvo? u norveškoj starci umiru od ovog cjepiva na veliko, sve što objave uzmite s rezervom, jer ovdje se neće tako lako lijepiti da je umro od cjepiva kao što se lijepi smrt od kovida... ovdje će isticati da umire jako mali broj ljudi, sa teškim bolestima. stigla je nova država, totalno novi pojam. bez brige, i dalje ćete smjeti udisati zrak, uvjete ćemo naknadno saznati.

VL
DU
Duslikr
16:08 19.01.2021.

Neću i gotovo.

VL
GR
Grandstar
10:36 19.01.2021.

Hrvati ce od najdeblje nacije u europi postat najmrsavija nacija u europi od gladi Nece nam europa dugo davat a ti uhljebi dobivaju placicu iz proracuna koji pune obicni ljudi

VL
DU
Deleted user
17:27 19.01.2021.

bandićev plaćenik ..

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:05 19.01.2021.

Nakon cijepljenja, očekujem apsolutnu slobodu spram protuepidemioloških mjera, vezanih za SARS-CoV-2.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.