Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAJU ŠTO DRUGO
Povratak na članak

Somalska burza: 'Investirajte u piratstvo!'

Veliki prihodi od otkupnina za otete brodove privlače investitore iz somalske dijaspore, a pirati su u Haradheereu otvorili pravu pravcatu burzu piratski pothvata.

Komentari 6

OB
-obrisani-
19:38 02.12.2009.

Ma nisu to nikakvi gusari, to su obicni ribari koji ma ste bacanjem radioaktivnih materijala u more zagadili ribu.. sad su prisiljeni ovo da rade, jer od necega ipak moraju prehranjivati porodicu... Somalici jednostavno naplacivaju vinjetu bas kao sto ito i meni Slovenci naplate za ono malo kilometara ceste..

VL
Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
20:02 02.12.2009.

\"Čekam svoj dio nakon što sam uložila raketni bacač granata koji sam dobila od bivšeg muža kao alimentaciju...\" hahaha... pa ko izmišlja ovakve gluposti?

VL
XA
xaron
22:35 02.12.2009.

Ovo je nalicje liberalizacija i sloboda ljudskih prava za SVE ukljucujuci i gusare. Prije su te gusare vjesali na licu mjesta, a sada se nitko ne usudjuje ni pucati u samoodbrani jer rizikuje duga i skupa sudjenja pod pritiskom raznih aktivista za \"ljudska\" prava. Tipican primjer je Guantanamo gdje su zatocene profesionalne ubice za koje pola planete trazi oslobodjenje pod izlikama ljudskih prava.

VL
GA
gabriela
08:16 03.12.2009.

da, ovo je rat, ali to je rat koji su započeli zapadnjaci i to još daleke 1800ineke godine kolonizacijom od strane Britanaca, a u prošlom stoljeću se taj rat unatoč davanju slobode nastavio na finije načine kao što se to i kod nas čini. I sada su se Somalijci uspjeli organizirati i odgovorili su, konačno, na perfidna iskorištavanja od strane i zapadnjaka i istočnjaka i svakoga kome se digne ona stvar i to sad NIJE U REDU??? Dajte molim vas...

VL
RU
rudolf
20:47 02.12.2009.

Ovo će još malo početi raditi i drugi narodi,ako se nešto ne promijeni.početi će to raditi i ljudi u americi koji su sada pod šatorima.

VL
RE
real
08:05 03.12.2009.

Pa bolje i to nego u ove berze u Regionu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.