Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravo bogatstvo

Šokirao se kada je ugledao što leži u kanti za smeće!

smeće
Foto: Thinkstock
02.08.2014.
u 16:13

Stanovnik austrijskog Klagenfurta odnio je pronalazak policiji

Austrijanac koji je želio ostati anoniman, pronašao je u petak u kanti za smeća u jednom parku u Klagenfurtu 20.000 eura u novčanicama po 100 i 500 eura. Iznenađen pozamašnom svotom, nalaznik je novac odnio u obližnju klagenfurtsku policijsku postaju u ulici St. Ruprechta.

Prema policijskom izvješću, novac je provjeren i nije krivotvoren, no unatoč tome još ni u subotu nije bio poznat njegov vlasnik. Policija moli građanstvo, posebice prolaznike i šetače navedenim parkom za eventualne informacije, koje bi trebale pomoći u otkrivanju identiteta vlasnika novca.

Prema austrijskim zakonskim propisima pronalazaču novca nakon isteka roka od godine dana pripada nagrada u visini 10 posto od ukupno pronađenog iznosa novca.

- Kad jednom smrkne, drugom svane - kaže stara narodna poslovica. 

>>Obitelj u olupini broda pronašla izgubljeno blago!

>>Otišao se tuširati, a onda se šokirao što je pronašao u kupaonici!

Komentara 16

MX
Mister X
16:36 02.08.2014.

U Austriji sam zaboravio novčanik sa cca 1200 eura i dokumentima u restoranu kraj autoputa i dobio natrag poslan poštom .. Prolazom onuda 2 mjeseca kasnije sam se odužio sa 200 eura nalaznici .

MA
madmax17
19:36 02.08.2014.

Isuse, ipak se isplati kopat po smeću, budem se i ja pridružio kolegi ispred zgrade!

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
02:29 03.08.2014.

"Ma kakvi, nisam ja nikakav heroj, već samo običan čovjek koji se trudi pošteno živjeti u ovome surovom svijetu!" Beskućnik Alenko Barač zvani Roje, splitski beskućnik ispred Caritasova blagovališta pronašao torbu u kojoj je bilo 50.000 kuna te ju jeje vratio solinskoj tvrtki MP Beton ''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije