Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno u bih

Šokirao je poštar: Ljubo, za vas nema penzije, umrli ste!

Poštar
Filip Brala/Pixsell
13.09.2013.
u 20:15

Kada je otišla prijaviti problem u Fond, rekla je, djelatnice su samo uzele korektor i prebrisale velika crvena slova "umrla" s njezina kartona.

Šezdesetpetogodišnja Ljuba Kezija iz Banje Luke mislila je da se njezin poštar šali kada joj je rekao da za nju mirovine – nema. Šok je bio tim veći jer je kao razlog naveo njezinu smrt.

– Bogami, Ljubo, za vas ovog mjeseca nema penzije, umrli ste – rekao je poštar Ljubi, koja mu je otvorila vrata misleći da joj nosi ček, piše glassrpske.com.

Ispostavilo se da su je u Fondu PIO RS zamijenili sa susjedom istog imena i prezimena koja je umrla prije dva mjeseca. – Iz istog smo mjesta i isto se zovemo i prezivamo, ali nam je različito ime oca i godište – ispričala je Ljuba.

Kada je otišla prijaviti problem u Fond, rekla je, djelatnice su samo uzele korektor i prebrisale velika crvena slova "umrla" s njezina kartona. Pogrešku su opravdali krivim brojem osiguranika koji je predala obitelj preminule.

Ljuba će tako mirovinu dobiti tek s isplatom iduće, dok će obitelj njezine preminule imenjakinje morati vratiti novac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije