Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSTAO U ŠOKU'

Djelatnik trgovine nije mogao vjerovati što je ova žena stavila u usta

Screenshot
03.12.2021.
u 09:39

Žena je sa svojim prijateljem promatrala izložbeni stol s uzorcima sapuna te je potom, misleći da se radi o besplatnom uzorku hrane, odlučila probati jedan

Snimka urnebesne reakcije djelatnika trgovine nakon što je ugledao ženu koja je zamijenila uzorak sapuna s hranom postala je pravi viralni hit. Žena sa snimke objavila ju je prije svega šest dana na TikToku, a od tada je snimka pregledana 2,7 milijuna puta i izazvala tisuće komentara.

Žena, Jackie, sa svojim prijateljem promatrala je izložbeni stol s uzorcima sapuna u jednoj američkoj trgovini te je potom, misleći da se radi o besplatnom uzorku hrane, odlučila probati jedan, piše Metro

Ubacila ga je u usta i počela žvakati, što je potpuno šokiralo djelatnika koji je bio zadužen za promidžbu tog sapuna. Prvo je u nevjerici i šoku nijemo gledao, a onda se počeo smijati te konačno mušteriji rekao da je ono što je upravo pojela zapravo komad sapuna, a ne hrana.

@jackiegansky

I just wanted a sample😂 lush is soap btw

♬ original sound - Jackie Gansky

 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krud
15:25 03.12.2021.

Trebalo joj da ispere gorčinu iz usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije