Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troškovi u Njemačkoj

Šokirali ga komentari puni mržnje: U Hrvatskoj sam preživljavao, ovdje živim

Ivan Lovrić
Foto: Screenshot
26.02.2019.
u 10:25

Ivan Lovrić objavio je video o troškovima koje njegova obitelj ima u Njemačkoj, no iznenadili su ga brojni negativni komentari koje je primio nakon što se njegov video proširio internetom

Hrvat Ivan Lovrić iz Allensbacha na YouTubeu je objavio video o troškovima života u Njemačkoj, no iznenadila ga je količina negativnih komentara koju je dobio nakon što je detaljno objasnio koliko njegova obitelj mjesečno troši.

Izračunao je kako njegovi mjesečni troškovi iznose 2323 eura.

"Vani živite samo kako biste sebi dokazali koliko vrijedite. Prvo što napravite – kupite sebi neki BMW da bi vaši prijatelji u Hrvatskoj gledali kako baja vozi BMW. Tamo živite kao ološ, imate jedan ili dva obroka, gledate kako uštedjeti što više para da bi na ljeto mogli seljačinama u Hrvatskoj pokazati kako se vani lijepo živi", komentar je koji je jedan Petar napisao ispod videa, a koji je posebno iznenadio Ivana Lovrića.

 

"Ja sam došao u Njemačku, ne vozim BMW. Ja sam u Njemačku otišao sa svojim Seatom Ibizom i nakon dvije-tri godine išao na godišnji u Hrvatsku s njim i pravio se kako imam para", odgovorio mu je Lovrić.

Kazao je kako je odrastao u Njemačkoj i da savršeno govori jezik.

"Moja djeca imaju i dovoljno sladoleda i dovoljno čokoladica, a za razliku od Hrvatske, mogu im kupiti što god žele. U Hrvatskoj sam preživljavao, ovdje živim", zaključio je.

>> Evo kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj

Komentara 67

Avatar Reconquista
Reconquista
10:37 26.02.2019.

No dobro, živiš. Drago mi je. Ja živim u Hrvatskoj i dobro mi je. Kaj sad. Jel moram radit video klipove kako su borovnice koje sam pojeo za doručak s kašom slasnije u Hrvatskoj nego u Njemačkoj...

DU
Deleted user
11:25 26.02.2019.

Otišli ste vani zaradjujete bravo.Čemu svaki dan neki članak o tome.?????

DU
Deleted user
11:02 26.02.2019.

Kad odu van svi postanu nekakvi računovođe svaki euro se analizira i zbraja a doma uzimale se kartice krediti u švicarcima pustošili se šoping centri i na kraju puno kukalo kriv nam ovaj kriv onaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije