Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna vožnja

Poginuli u padu helikoptera sat i pol vremena nakon vjenčanja

vjenčanje
Foto: Pixabav
06.11.2018.
u 08:32

Nedugo nakon polijetanja, helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli, pokrenuta je istraga

Will Byler i njegova novopečena supruga Bailee Ackerman poginuli su u padu helikoptera tek sat i pol vremena nakon vlastitog vjenčanja.

Nesreća se dogodila u Teksasu kada je par nakon vjenčanja ušao u helikopter na mladoženjinom ranču u Uvaldeu. Nedugo nakon polijetanja, helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli. Pokrenuta je istraga, a čak 10 jedinica vatrogasaca pomažu utvrditi što se dogodilo, javlja CBS

Šokirani uzvanici vjenčanja su na društvenim mrežama objavili video ulaska mladenaca u helikopter koji ih je koštao života. 

Komentara 6

MX
Mister X
10:39 06.11.2018.

helikopter je pao, a mladenci i pilot su preminuli. Pokrenuta je istraga, a čak 10 jedinica vatrogasaca pomažu utvrditi što se dogodilo. Zašto ne piše kao u Hrvtskoj da se dogodi neka nesreča Onako ljepo bjesmučno .. Pilot ubio mladiladi tek oženjeni bračni par; nije vodio računa o ispravnostoi vozila te o krektnoj kontroli pred smi let ; Pilot ubojica , več je više puta letio rizićno čak i sa alkohlom u krvi od 0,006 % A kao znamo več je par puta zamalo izaivao udese ne držeži se svih pravila pri letu i sletanju !!!

Avatar rubinet
rubinet
09:12 06.11.2018.

U posljednje vrijeme sve više zrakomlata pada...zabrinjavajuće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije