Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila otkaz

Šokantni rasistički ispad u Burger Kingu

Rasizam
Foto: YouTube/Screenshot/ Sail Online
06.11.2018.
u 15:49

Djelatnica je brzo dobila otkaz, a Burger King se ogradio od njenog ponašanja

Šokantna snimka osvanula je ovih dana nakon što je jedan par snimio rasistički ispad crnkinje koja radi u Burger Kingu u Miamiju. 

Nakon što je par hispanskog podrijetla zatražio povrat novaca jer je voditeljica restorana dirala mobitel pa njihovu narudžbu, radnica je odlučila stati u obranu svoje šefice i na krajnje primitivan način poručiti paru što misli o njima, javlja Daily Mail.

- Odj**bite, bijela go**a. Kako vam to zvuči? Odj***ite! - urlala je zaposlenica dok joj je žena iz automobila govorila da "čak nisu ni bijelci, nego Hispanci i da bi bar to mogla pogoditi".

To je još više iznerviralo zaposlenicu koja je uzvratila uvredama.

- Ti si debela k*ja i jeb**a ku**a - šokirala je zaposlenica, a žena iz automobila uzvratila je. 

- Bar ne radim u Burger Kingu - rekla je, a zaposlenica je objasnila kako ovdje zarađuje novac za potrošiti jer ima oba roditelja i školuje se. 

Druga zaposlenica bila je tiha i samo je mirna poručila paru da će dobiti povrat novca, a muškarac je upitao rasistkinju zašto je toliko iživcirana kada opće nisu nju prozivali

Kada je vidjela da ju i dalje snimaju poručila im je da samo nastave snimati. 

- Je li to prijetnja - upitala je žena, na što je zaposlenica pitala "kada sam ja to rekla", a zatim je zatvorila vrata za predaju hrane. 

Djelatnica je brzo dobila otkaz, a Burger King se ogradio od njenog ponašanja.

- Imamo nultu stopu tolerancije na rasizam i zato više nije naša zaposlenica - poručili su. 

>> Pogledajte tko su bili ovi misteriozni ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 28

BL
Bluefull
16:04 06.11.2018.

Ništa neobično , zna se da su crnci najveći rasisti . Dobila je otkaz ... eh sad zamislite da je jedna bjelkinja rekla ovo isto , ne samo da bi dobila otkaz nego bi se odmah skupile razne udruge za borbu protiv rasizma i žigosalo bi ju za čitav život . Za ovu će zaboraviti još sutra .

DU
Deleted user
17:44 06.11.2018.

Pazite kada se sada dignu razne udruge za zaštitu prava crnaca... Još će na kraju Burger King platiti milijone kaj su je otpustili! Usput: nema većih rasista od crnaca. Znate da u Americi od 10 ubijenih bijelaca 9 ih je ubio crnac. Obrnuto: od 10 ubijenih crnaca samo je jedan ubijen od bijelca....

Avatar rubinet
rubinet
16:50 06.11.2018.

Mene to kao Hrvata,katolika i bijelca vrijeđa.I kao neglasača SDPa...pridodajem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije