Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTILI IH KAO ŠTIT

Šokantne scene iz Brazila: Pljačkaši vezali taoce na automobile da bi pobjegli od policije

Screenshot
30.08.2021.
u 17:17

U pljački banke sudjelovalo je 20-ak osoba, a kako bi pobjegli od policije blokirali su ceste zapaljenim vozilima te su postavljali eksplozivne naprave po cijelom gradu

Šokantne snimke dolaze iz Brazila gdje su pljačkaši banke vezali taoce na automobile kako bi im bili ljudski štit dok su bježali od policije nakon pljačke tri banke u središtu grada  Araçatuba.

U pljački banke sudjelovalo je 20-ak osoba, a kako bi pobjegli od policije blokirali su ceste zapaljenim vozilima te su postavljali eksplozivne naprave po cijelom gradu, piše Daily Mail.

U potjeri je ubijeno najmanje troje ljudi, među kojima je i jedan pljačkaš, a ozlijeđeno je još njih četvero uključujući i biciklista koji je slučajno aktivirao jednu bombu tijekom vožnje.

 

- Policija ne može krenuti u napad, ne može im se suprotstaviti jer je ugroženo previše života - rekao je gradonačelnik Dilador Borges te je dodao kako ne zna još jesu li pljačkaši oslobodili taoce, no da su snage sigurnosti preuzele kontrolu nad centrom grada.

Nakon pljačke, banda je otela brojne taoce i opkolila lokalnu policijsku postaju, a na snimkama se vide dva automobila koja su pljačkaši koristili za bijeg. Na prvome je jedna osoba vezana za krov, a na drugome za poklopac motora.

 

Na drugom video se pak vidi više automobila koji se vote gradom, a na kojima su ljudi vezani za haube.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:15 30.08.2021.

U Brazilu uvijek "veselo". Nikad nije dosadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije