Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenica intervenirala

Šok u njemačkom vrtiću: Pozvana policija zbog sadržaja kutije za doručak 6-godišnjakinje

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
17.01.2022.
u 14:05

– Obaviješten je i Ured za socijalnu skrb – stoji u policijskom priopćenju

Zaposlenica dječjeg vrtića iz njemačkog grada Weiden in der Oberpfalz pozvala je policiju nakon što je vidjela sadržaj kutije za doručak 6-godišnje djevojčice.

Prema policijskom priopćenju, umjesto hrane, dijete je u kutiji imalo cigarete i drogu, prenosi Fenix magazin

– Dijete je otvorilo kutiju za doručak i pronašlo cigarete i marihuanu. Djelatnica vrtića odmah je zvala policiju. Obaviješten je i Ured za socijalnu skrb. Ono što je zasad poznato jest da cigarete i marihuana pripadaju majci 6-godišnje djevojčice – stoji u policijskom priopćenju.

Majku djevojčice može očekivati kazna za kršenje Zakona o opojnim drogama, no nije poznato kako su cigarete i marihuana dospjeli u kutiju za jelo 6-godišnjakinje. 

VIDEO Alfie (80) nakon 20 godina vidio brata i sestru zahvaljujući svom psu

Komentara 1

PR
prokurator
14:17 17.01.2022.

kod nas bi prije marihuane našli petarde ili streljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije