Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINUTI RODITELJI

Šok u američkom gradiću: Djevojčica (5) u vrtić prošvercala alkohol pa prijateljicama govorila da je to sok

Foto: Fox 2
1/2
20.04.2022.
u 14:11

Prijateljima je rekla da piju sok, a tek kasnije im je priznala istinu.

Jedan mali grad u američkoj saveznoj državi Michigan bruji o mladoj djevojci koja je za vrijeme ručka odlučila s prijateljima podijeliti bocu tekile. Ne zvuči kao nešto o čemu bi mediji trebali izvještavati, dok ne dodamo da osoba u pitanju ima 5 godina, a cijela se scena odvila u dječjem vrtiću.

Neimenovana djevojčica svoje je prijatelje odlučila počastiti Jose Cuervo margarita mixom s 10 posto alkohola koji je u vrtić donijela u svom ruksaku. Prijateljicama je rekla da je u čašama sok, a tek nakon što su popile nekoliko gutljaja obavijestila ih je da su zapravo pile alkohol. Jedna od njih to je prijavila odgajateljici koja je nazvala hitne službe i o svemu obavijestila roditelje.

Dominique Zanders, jedna od majki za FOX 2 je izjavila da se njena djevojčica po dolasku doma osjećala omamljeno. Zanders i drugi roditelji smatraju da se ova situacija nije smjela dogoditi, a krive upravu vrtića. Iz vrtića su izjavili da nije uvijek moguće pratiti sve što učenici donose, te da je 'nesretno' što je tako lako zamijeniti bocu alkohola za bocu dječjeg soka.

Iz uprave su također dojavili da će djevojčica biti kažnjena, no zabrinute majke misle da to nije u redu, a kažnjeni bi trebali biti njeni roditelji.

- U redu je da dijete zna što je alkohol - kaže Alexis Smith, majka jedne od djevojčica koje su dobile alkohol, -ali trebalo bi znati i da ga ne smije dirati- zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rasturaljka
15:13 20.04.2022.

Posto to dolazi od roditelja, djete treba oduzeti i prebacit u udomiteljski dom koji ce se o njoj brinut na normalan nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije