Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ RADELJIĆ
Povratak na članak

SOA se očitovala Odboru za nacionalnu sigurnost

Ranko Ostojić zatražio je očitovanje SOA-e i provedbu nadzora

Komentari 9

JO
jocoudriga
09:28 03.01.2019.

Ni Moša Pijade ne bi ovo mogao probaviti ...

VL
DU
Deleted user
09:58 03.01.2019.

Imamo stvarno dobru predsjednicu kad su službenici na plaći spremni ići u buksu da bi se ona slikala. Stvarno svaka čest obavještajnoj službi a i predsjednici. Nadam se da su spremni žrtvovati se i za premijera i državu na isti način!!!! To ti ja zovem predanost poslu. Poznato je da su Hrvati zaposleni u državnoj službi posebno predani svom radnom mjestu i radu i uopće ne sumnjam u ovo što se dogodilo Radeljiću. Da je došao u FINU sredit neke papire vjerojatno bi mu neka ženska na šalteru prijetlia da će raditi 10 dana prekovremeno, bez naknade, samo da mu blokira račun, samo ako je jednom ružno pogleda!

VL
DA
dalmatinka33
09:50 03.01.2019.

Ma meni u cijeloj stvari nije jasno da Šef kabineta gospodin Franić može prijetiti da će nekoga zgaziti autom i na to se prijeđe bez osude i Plenkovića i Predsjednice. To je strašno što bi tek rekao ili napravio običnim ljudima kad tako kaže savjetniku Predsjednice..

VL
MA
Mate
09:37 03.01.2019.

Izgleda da teta Dalija ima u ovakvim stvarima najviše iskustva i tvrdi da Predsjednica "mora otići" pa razmišljam da teta Dalija želi makar malo negdje zasjesti............

VL
RI
rightside
09:53 03.01.2019.

dok god je ranko zvani rakija sef tome povjerenstvu il odboru,svejedno,,sta vi ocekujete da njegovi nece potkurivat vatru i dalje i stvarat privid nemira i nezadovoljstva,,a jos i mediji rade za njih,,

VL
DO
dopizdilomi
09:28 03.01.2019.

Voljeli je ili ne voljeli ali tko god ušao u krug predsjednice ili predsjednika, bilo gdje u svijetu, morao je znati da će imati posla sa tajnim službama a njihov posao je eliminirati svaku prijetnju prema predsjednici tj. predsjedniku bez obzira kakva bila ili bio.

VL
TA
Tarantula
08:40 03.01.2019.

U ovoj priči netko sigurno laže da li je to Kolinda ili Radeljić. Ovdje bih bio na Kolindinoj strani obzirom da znamo kakav je čovjek Radeljić, opet sa druge strane teško se oteti dojmu kada je Kolinda smijenila Lozančića zato jer ju je ulovio na Mamićevom rođendanu u neugodnoj poziciji, tako da treba čekati rasplet situacije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.