Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće u SAD-u

Snježna oluja: Milijun ljudi bez struje, otkazane tisuće letova

snijeg, SAD
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
06.02.2014.
u 07:46

Teškoća je bilo i u kopnenom prometu jer je došlo do pomankanja soli, a u Kansasu su zabilježena tri smrtna slučaja

Sjeveroistok SAD-a pogodila je snažna zimska oluja što je uzrokovalo mnogo teškoća tamošnjem stanovništvu, a u Kansasu su zabilježena tri smrtna slučaja, piše CNN.

Oko milijun kućanstava i poslovnih objekata ostalo je bez struje u četiri savezne države, a zračne kompanije otkazale su više od 2.700 letova. Teškoća je bilo i u kopnenom prometu jer je došlo do pomankanja soli.

- Njujorčani u područjima pogođenim snijegom trebali bi izbjegavati vožnju prometnicama, provjeriti da li je sve u redu sa susjedima i rodbinom te ostati u domovima dok oluja ne prođe - savjetovao je Andrew Cuomo, guverner New Yorka koji je uz New Jersey i Pennsylvaniju najviše pogođen pa je proglašeno izvanredno stanje, a situacija nije bolja niti u Massachusettsu i Connecticutu.

>>Kaos u Sloveniji: Peteročlanu hrvatsku obitelj spasili iz hotela

>>Župan Komadina: Čini se sve na uspostavi života u Gorskom kotaru

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije