Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukobi u Michoacánu

Snimljen trenutak kad je meksički vojnik ubio nenaoružanog civila?

vozilo
Foto: Imgur
1/2
14.01.2014.
u 08:58

Posljednjih dana u meksičkoj regiji Michoacán došlo je do sukoba seljaka i narko kartela 'Vitezovi templari'.

Na YouTubeu se pojavio video u kojem meksički vojnik navodno ubija nenaoružanog civila. Snimljen je u regiji Michoacán, a u opisu videa još stoji navod 'meksička vlada šalje vojsku da zaštiti građane u Michoacánu od narko kartela, no umjesto toga vojnici ubijaju civile uključujući i djecu'.

Posljednjih dana u spomenutoj meksičkoj regiji došlo je do sukoba seljaka i narko kartela 'Vitezovi templari'. Naime, nekoliko stotina seljaka odlučilo je da će sami istjerati pravdu pa su naoružani upali u Novu Italiju. Došlo je do pucnjave u kojoj su dvojica ozlijeđena dok podataka o eventualnim žrtvama članova narko kartela nema.

Kartel 'Vitezovi templari' seljake je pak optužio da pod krinkom samoobrane ratuju za konkurentski kartel zvan 'Nova generacija', što su ovi odlučno negirali. 

Dodajmo i kako su američke vlasti upozorile svoje građana da ne putuju u Michoacán izuzev u gradove Moreila i Lazaro Cardenas uz napomenu da tamo putuju avionom.

>>Narkokarteli u sedam godina ubili 60.000 ljudi

Komentara 1

Avatar jure23
jure23
09:16 14.01.2014.

koji naslov, ljudi moji čovjek ne mora biti naoružan da bi nekoga ubio, sjetimo se samo Luke Ritza,dečka iz Vinkovaca i ostalih koji su stradali od ruku sileđija !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije