Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRALE SLUŽBE

Snimka postupanja oca prema bebi zgrozila internet: 'Djecu treba odgajati kao majmune'

Foto: Screenshot
19.08.2020.
u 11:48

Ovaj 35-godišnjak iz Moskve koji želi postati "influencer" rekao je da vjeruje da se s bebama treba postupati poput majmuna. Priznao je da je bio malo neoprezan, ali je dodao da on ima svoje stavove o odgoju djece

Igor Kravtasov, otac koji je na društvenim mrežama objavio snimku u kojoj svoju kćer, bebu staru šest tjedana, trese i okreće naopako držeći ju za jednu nogu, priveden je nakon što je snimka stigla do ruskih službi za zaštitu djece.

Ovaj 35-godišnjak iz Moskve koji želi postati "influencer" rekao je da vjeruje da se s bebama treba postupati poput majmuna. Priznao je da je bio neoprezan, ali je dodao da on ima svoje stavove o odgoju djece.

- Ako pogledamo male majmune, oni su vrlo okretna stvorenja. Potomci smo od majmuna, pa tu aktivnost moramo razvijati u ranom djetinjstvu. To pomaže ispravnom formiranju kostiju. Ligamenti i zglobovi postaju pokretniji - kazao je Kravtasov kojeg je dio pratitelja podržao jer, kako navode, takva "akrobacija" je slična dječjoj jogi ili gimnastici, prenosi Daily Mail.

S druge strane, stručnjaci tvrde da je se okretanjem bebe naopako riskiraju ozbiljne povrede, uključujući lom vrata i krvarenje. Stoga socijalne službe razmatraju hoće li im oduzeti skrbništvo, a njegova osam godina mlađa supruga Darya Getmanskaya također je u pritvoru jer se nije ništa poduzela.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fredi
fredi
13:35 19.08.2020.

Eto, u Rusiji službe reagiraju u roku keks, a kod nas ...

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:53 19.08.2020.

I što se sad evolucionisti bune? Čovjek nije nastao od majmuna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije