Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potonula jedrilica

VIDEO Hrvati doživjeli havariju u Španjolskoj: Pogledajte snimku spašavanja

Foto: Twitter
17.08.2020.
u 20:23

Identitet dvojice hrvatskih državljana nije objavljen kao niti uzrok nesreće na jedrilici

Španjolska spasilačka služba izvukla je iz mora dvojicu hrvatskih državljana čija je jedrilica u nedjelju navečer doživjela nesreću ispred sjevernog grada Gijóna, izvijestila je u ponedjeljak spasilačka služba preko Twittera.

Dvojica hrvatskih državljana primijetila su kako voda ulazi u njihovu jedrilicu "Sabell", 40 nautičkih milja od rta Peñas (Cabo Peñas), nakon čega su spustili spasilački čamac te ušli u njega.

Na mjesto nesreće upućeni su helikopter i brod spasilačke službe, a obavijest je poslana i jednom trgovačkom brodu koji se nalazio u blizini.

Hrvatski državljani prevezeni su helikopterom neozlijeđeni u luku u Gijónu, a spasilački brod je dovukao čamac. Njihova jedrilica potonula je oko 22 sata u Kantabrijskom moru. Identitet dvojice hrvatskih državljana nije objavljen kao niti uzrok nesreće na jedrilici.

Komentara 3

XA
xaron
17:08 18.08.2020.

Jako mi je žao ove dvojice ( jebivjetara ) koji su pošteno otišli da rade tako daleko od domovine.

BA
Barbasmora
21:25 17.08.2020.

I u spanjolskoj imaju turiste nalik onih koji idu u papucama na biokovo...samo sto kod njih umisto papuca imaju jedrilice...

BA
Barbasmora
21:21 17.08.2020.

Dva hrvata na jedrilici...a nezna se tko je kriv....hmmmm mozda komunjare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije