Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ STRAHA

Mislio da je grana: Dječak se igrao sa psom pa slučajno uhvatio zmiju

Foto: Screenshot
30.06.2020.
u 18:43

- Oni koji kažu da zmija ne bi naudila djetetu mora da nemaju vlastitu djecu ili roditeljske nagone i reflekse. Dobar posao tata! - stoji u jednoj od komentara ispod videa oko kojeg se povela burna rasprava

Burna rasprava povela se na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok nakon što je jedan otac objavio snimku igre sa sinom. Naime, dok su se igrali u prirodi sa svojim ljubimcem, dječačić je rukama uhvatio zmiju koju je htio baciti psu, kao što je to ranije učinio s komadom grane. Kada je shvatio da se radi o zmiji, otac je naglo reagirao istrgnuvši zmiju iz ruku sina i bacivši je u stranu.

Mnogi su takvu reakciju osudili.

- Ne bi ga povrijedila, a sada si ga naučio da se boji nečeg što mu ne bi naudilo - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

Drugi su pak stali u obranu oca objašnjavajući da je otac reagirao instinktivno zaštitnički.

- Oni koji kažu da zmija ne bi naudila djetetu mora da nemaju vlastitu djecu ili roditeljske nagone i reflekse. Dobar posao tata! - napisala je jedna korisnica.

Otac se branio objašnjavajući da je nakon prvotnog šoka zajedno sa sinom pustio zmiju u prirodu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
16:33 06.07.2020.

Oni koji vjeruju da zmija ne bi naudila djetetu ne da nemaju vlastite djece nego im nedostaje puno vise: RAZUM!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije